• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aciiillll bakınnn, inanamıyorum hamileyim

kan versene hemen gidip :)
canım merhaba salı günü test yaptım 2.çizgi de çıktı biraz başta silikti sanki ama eczaneden bugün yine aldım 2 gün bekle bir kezz ddaha dene dedi ama en yakın zamanda doktora gitmeliyim de devlete mi özele mi malum özelde para için bütün gerekli gereksiz testler yapılıyo

Adete 5 gün kala evde gebelik testi ile öğrendim, ertesi gün acilde kan testi yaptırdım, dr 1 hafta 10 gün sonra kontrole gel dedi, bikaç gün sonra gitcem inş:))
bende senin tam tersi adeti 4 gün sonra test yaptım öyle öğrendim şimdi napmalıyım bilmiyorum önce bir kan testi mi yapmalıyım sonra mı gitmeliyim doktora

bende senin tam tersi adeti 4 gün sonra test yaptım öyle öğrendim şimdi napmalıyım bilmiyorum önce bir kan testi mi yapmalıyım sonra mı gitmeliyim doktora
Önce ya asmde ya da acilde kan ver beta hcg testi yaptır sonra dr zaten gün veriyo şu kadar zaman sonra gel diye o zaman dolunca istediğin dra git kese görünecektir:))

canım merhaba salı günü test yaptım 2.çizgi de çıktı biraz başta silikti sanki ama eczaneden bugün yine aldım 2 gün bekle bir kezz ddaha dene dedi ama en yakın zamanda doktora gitmeliyim de devlete mi özele mi malum özelde para için bütün gerekli gereksiz testler yapılıyo

ÇOK PARA TUTMUYOR.
HCG Yİ HER YER YAPIYO.
BEN ÖZELE GİTTİM BUTUN TESTLER İDRAR KAN 43 TL VERDİM FAZLADAN.

merhaba bayanlar sitenize yeni katıldım 4 aylık evlıyım bu ayın 2 sınde regl oldum 3 gun surdu catlama donemlerımde ıse ilişkıden snra yattım ve hıc kalkmadım hesaplarıma gore bu ayın 28 de regl olmam lazım ama 3 gundur bacaklarımın ust kısmında aşırı sekılde agrılar olusmakta ve son 2 gundur de bel agrısı ve bugunde kasık agrısı cekmekteyım sizce durum nedır bılgı verrsenız sevınırım :KK6::KK6:

Back
X