- Konu Sahibi sadevehuzurlu
-
Reglim geçmeden dün evde test yapmıştım negatifti çok üzüldm ama sonra silik bir şekilde 2.çizgi çıktı ve tekrar ümitlendim, bugün vakit geçmek bilmedi, acile gitmek için eşimi zor ikna ettim, eğer olumsuz olursa çok üzülürsün daha günün geçmedi çok acele ediyorsun dedi ama gerçekten dayanamıyordum, neyse bu akşam gittik ve beta hcg 42.86 çıktı, dr gebesin ama çok erken bir gebelik dedi, kese görünmeyeceği için 10 gün kimseye deme dedi, peki kızlar beta hcg'm nasıl? Bir olumsuzluk olmaz dimi? İnanamıyorum, kesin hamileyim dimi?
Canım gözün aydın,İnşAllah sağlıcakla yükselir değerlerinReglim geçmeden dün evde test yapmıştım negatifti çok üzüldm ama sonra silik bir şekilde 2.çizgi çıktı ve tekrar ümitlendim, bugün vakit geçmek bilmedi, acile gitmek için eşimi zor ikna ettim, eğer olumsuz olursa çok üzülürsün daha günün geçmedi çok acele ediyorsun dedi ama gerçekten dayanamıyordum, neyse bu akşam gittik ve beta hcg 42.86 çıktı, dr gebesin ama çok erken bir gebelik dedi, kese görünmeyeceği için 10 gün kimseye deme dedi, peki kızlar beta hcg'm nasıl? Bir olumsuzluk olmaz dimi? İnanamıyorum, kesin hamileyim dimi?
canım reglin kaç gün geçmesi lazım kese içinReglim geçmeden dün evde test yapmıştım negatifti çok üzüldm ama sonra silik bir şekilde 2.çizgi çıktı ve tekrar ümitlendim, bugün vakit geçmek bilmedi, acile gitmek için eşimi zor ikna ettim, eğer olumsuz olursa çok üzülürsün daha günün geçmedi çok acele ediyorsun dedi ama gerçekten dayanamıyordum, neyse bu akşam gittik ve beta hcg 42.86 çıktı, dr gebesin ama çok erken bir gebelik dedi, kese görünmeyeceği için 10 gün kimseye deme dedi, peki kızlar beta hcg'm nasıl? Bir olumsuzluk olmaz dimi? İnanamıyorum, kesin hamileyim dimi?
canım reglin kaç gün geçmesi lazım kese için
canım adetin geçmeden öğrendin sanırım nasıl anladın canım belirti falan oldumuben regl geçtikten 1,5 hafta sonra gördüm.
kalp atışını da erken duydum tabi.
kişiden kişiye değişiyor.
benimkinde 5,5 haftada kese görüldü.
Reglim geçmeden dün evde test yapmıştım negatifti çok üzüldm ama sonra silik bir şekilde 2.çizgi çıktı ve tekrar ümitlendim, bugün vakit geçmek bilmedi, acile gitmek için eşimi zor ikna ettim, eğer olumsuz olursa çok üzülürsün daha günün geçmedi çok acele ediyorsun dedi ama gerçekten dayanamıyordum, neyse bu akşam gittik ve beta hcg 42.86 çıktı, dr gebesin ama çok erken bir gebelik dedi, kese görünmeyeceği için 10 gün kimseye deme dedi, peki kızlar beta hcg'm nasıl? Bir olumsuzluk olmaz dimi? İnanamıyorum, kesin hamileyim dimi?
canım adetin geçmeden öğrendin sanırım nasıl anladın canım belirti falan oldumu
Canım 1 hafta 10 gün sonra falan gel dedi dr galiba 5 haftalıkken kese görünüyormuş:))canım reglin kaç gün geçmesi lazım kese için
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese versin çok farklı bir duygu
Tebrikler... Gebesin canım.. Düzenli de arttım mı bir srun yok Allah'ın izniyle... Ben 5+2 de kesemizi görmüştüm.. Allah esirgesin...
Göğüslerim çok şişticanım adetin geçmeden öğrendin sanırım nasıl anladın canım belirti falan oldumu
canım benim 6 haziran günü ama olmadım kasıklarımda ağrı sanki hasta oldum da tuhaf bir ağrı giriyo çıkıyo çok sürmüyo çok tuvalete çıkıyorum zaten bol su içtiğimden ama şu varafedersin çok az bişey için bile tuvalete koşuyorum o dece sıklaştı ama bilmiyorum akışkan bir akıntı oldu sıvı gibi daha bir şey denemedim bekliyorum biraz daha geçsin4 mayısta regl olmam lazımdı, olmadım.
5 mayısta idrar testi yaptm önce silik çıktı. :) sonra hemen gittim kan verdim. beta hcg 280 çıktı.
belirti sadece çok tuvalete gitmek, gögüslerin üzerinde ciddi anlamda damarlar çıkması vardı. ki ben bunların hiç birini belirtiye de yormadım.
sende ne givbi belirtiler var?
1 3 ve sonuncusu uyuyo bakalım canım beklemedeyimGöğüslerim çok şişti
Sık sık küçük tuvalete çıkıyorum
Kabızlık var affedersin
Karın, kasık, bel ağrısı ve batmalar
Bacak ağrısı
Göğüste mavi damarlanma
Affedersin gaz ve şişkinlik
Aşırı acıkma
Hakkında hayırlısı olsun tatlım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın:)1 3 ve sonuncusu uyuyo bakalım canım beklemedeyim
canım benim 6 haziran günü ama olmadım kasıklarımda ağrı sanki hasta oldum da tuhaf bir ağrı giriyo çıkıyo çok sürmüyo çok tuvalete çıkıyorum zaten bol su içtiğimden ama şu varafedersin çok az bişey için bile tuvalete koşuyorum o dece sıklaştı ama bilmiyorum akışkan bir akıntı oldu sıvı gibi daha bir şey denemedim bekliyorum biraz daha geçsin
Hakkında hayırlısı olsun tatlım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın:)
Çok heyecanlıyım hala hamileyim diyemiyorum da, çok farklı ve eşsiz bir duygu:))ne kadar heyecanlısındır şimdi. zamanda geçmez. sende benim gibi erken öğrenmişsin :) arkadaşlarım diyoki senin hamilelik 9 yıl gibi gelecek bize :) aynı seninki gibi.
bi süre sonra alışıyosun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?