kizlar aciiil oksuruge cozum lutfwnn :((

zencefili rendeleyip kabuk tarçınla 5 dk kaynatıyorsun sonra içine limon suyu ve bal ekleyip içiyorsun gerçekten çok iyi geliyor ama tadı biraz acı oluyor söyliyim.

evet solumuştum. burnuma sürmemiştik. annem sıcak suyun içine koymuş odanın uzağındayken solumuştum.

diğer akrabada galiba sırtına sürmüş çocuğun. oda kokudan etkilenmiş...

Kizlar grip oldun grip belirtileri gecti fakat yerini siddetli bir oksuruk aldi gecmiyor gecw artiyor doktora gtnek istemiyorum cnku hamilelik olasiligim var ilac kullanmak istemiyorum dogal cozum varmi
Siz yinede doktora gidin,madem hamilelik olasılığı var,doğal yöntem kullanayım derken düşük falan yaparsınız bitkilerede fazla güvenmeyin.

Vicks soludugum an beni de tikiyor nefes alamiyorum alerjik astimim var bayanin da alerjisi varmis

Sesiliaa ilk hamileliğimde zatürre oldum demişsin, bende şu an 21 haftalık hamileyim ve zatürre olmuşum. sabahtan bu yana perişan haldeyim. merak ediyorum tedavin nasıl oldu, kaçıncı haftandaydın ve bebeğini sağlıkla kucağına aldın mı?
acil cevaplarsan sevinirim. Hastane odasında stresten mahvoldum

Öksürük için okaliptus yağı kokla
5 adet keçiboynuzu 1 litre suda kaynatılır ve aç karna içilir
Ebegümeci: Kaynar suda 1 miktar ebegümeci kaynatılır ve 5-6 saat sonra aç karına 1 bardak içilir.

Canım bende de öksürük vardı ve nette araştırırken bunları not almıştım.Benimki yapmama gerek kalmadan geçti,belki sende faydalı olabilir.. Geçmiş olsun.

Tatlim bir su bardağı kaynamis suya bir tatli kasigi bal,yarim limon sık,ve bir tutam tarcin. Inan bir gunde kesiyor. Acil şifalar

Canim bala karabiber döküp ye hemen keser . Turp varsa icini oyup.bali koyup sabaha yersen o da cok etkili oldu bende
Çok çok geçmiş olsun

Netten araştırma yaparken buldum ballı kahve canım. .oku öksürük icin bire bir karışım. ben denedim çok farketti öksürüğüm.normal kahveni pisir sade olacak. bardağa koy biraz ılık olunca 1 tatlı kaşığı bal koy ic.gunde 2 defa cok faydasını gördüm. .hamile oldugun için zararlı mı araştırma yap.cunku dogal kortizon oluyormus bu ikili karisinca...gecmis olsun canım.

Biraz bal 1 kasik turk kahvesi coz az karabiber ve limon sik ustune. Karistr macun kivamina geliyor ozellikle sigara oksurugi gbi gecmeyen astim oksuruge iyi

Öksürüğü kesmek doğru değil. Gripten sonra içinizdeki o şey adı lazım değil öksürükle çıkıyor. Birde bende yeni grip atlattım öksürüğüm 10 günde geçti

Kızlar 2 yılı geçti bu topiği açalı çok şükür atlattım o günleri. Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Biraz geç oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…