- Konu Sahibi cikolata kiz03
kuru ise gripten sonra normal, sarı-yeşil balgamlıysa doktor. bol bol su.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa hiç bilmiyordum. Viksin prospektüsünde göğüse buruna sürmeyin vs yazıyor ama hastanelik eder mi ayak altı bilmiyorum. Çocuklara da sürerim ayak altlarına birşey olmadı çok şükür ama artık daha dikkatli olurum. Siz soludunuz mu? Nasıl hastanelik oldunuz?
Siz yinede doktora gidin,madem hamilelik olasılığı var,doğal yöntem kullanayım derken düşük falan yaparsınız bitkilerede fazla güvenmeyin.Kizlar grip oldun grip belirtileri gecti fakat yerini siddetli bir oksuruk aldi gecmiyor gecw artiyor doktora gtnek istemiyorum cnku hamilelik olasiligim var ilac kullanmak istemiyorum dogal cozum varmi
Vicks soludugum an beni de tikiyor nefes alamiyorum alerjik astimim var bayanin da alerjisi varmisAa hiç bilmiyordum. Viksin prospektüsünde göğüse buruna sürmeyin vs yazıyor ama hastanelik eder mi ayak altı bilmiyorum. Çocuklara da sürerim ayak altlarına birşey olmadı çok şükür ama artık daha dikkatli olurum. Siz soludunuz mu? Nasıl hastanelik oldunuz?
Sigarayı bırak!
Şaka bi yana bende ilk bebeğe hamileyken grip oldum geçti sandım zatürre olmuşum. Sebep ilaç kullanmadım ilerledi. Hamileyken se kullanılabilen ilaçlar var. Öksürük iyi değil bi gidiver doktora sen