kizlar aciiil oksuruge cozum lutfwnn :((

cikolata kiz03

kocasinin prensesi
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
220
84
38
Kizlar grip oldun grip belirtileri gecti fakat yerini siddetli bir oksuruk aldi gecmiyor gecw artiyor doktora gtnek istemiyorum cnku hamilelik olasiligim var ilac kullanmak istemiyorum dogal cozum varmi

Kizlar grip oldun grip belirtileri gecti fakat yerini siddetli bir oksuruk aldi gecmiyor gecw artiyor doktora gtnek istemiyorum cnku hamilelik olasiligim var ilac kullanmak istemiyorum dogal cozum varmi

ekinezya çayı iyi geliyor ama genede bu tür şeyleri doktor tavsiyesi olmadan içmemelisin Allah acil şiafalar versin

Pekmez tereyağ karabiber karıştırdım bunları ocakta . Tadını çok seviyorum ben iyi de geliyor yumuşatiyor boğazı

Sigarayı bırak!

Şaka bi yana bende ilk bebeğe hamileyken grip oldum geçti sandım zatürre olmuşum. Sebep ilaç kullanmadım ilerledi. Hamileyken se kullanılabilen ilaçlar var. Öksürük iyi değil bi gidiver doktora sen

O şiddetli öksürük bende her sene olur illa bir defa.
Ama akciğer iltihabı oluşuyor bende ve antibiyotiksiz geçmiyor.
Dr'a görünmende fayda var.
Kuru öksürüğe de zencefil bal karışımı iyi geliyor.

1 kerede olmaz duzenli yapmalısın. Gerci benim de alerjik astimim var yine basladi 2 haftadir oksuruyorum. Iaclarimi da kullaniyorum icmedigim cay yemedigim sey kalmadi bana misin demiyor.

Sürekli kesilmeyen öksürük mide fıtığından kaynaklanabiliyor, endoskopi yaptırdım dün orada öğrendim. Siz yine de doktora gidin. Hamilelik ihtimaliniz varsa zaten bitkisel şeyleri bile doktor önerisi olmadan kullanmayın, geçmiş olsun

zencefil balgam söktürür. o nedenle öksürtüyor....

ben ıhlamur bal limon bununla geçirmiştim. hatta grip olacağımı hissettiğim anda başlıyorum.

1 kerede olmaz duzenli yapmalısın. Gerci benim de alerjik astimim var yine basladi 2 haftadir oksuruyorum. Iaclarimi da kullaniyorum icmedigim cay yemedigim sey kalmadi bana misin demiyor.

zencefil astımımı tetikledi. benimde alerjik astımım var. bir kere yaptım o hatayı. ıhlamur limon bal deneyin sizde...

viks ile hastanelik olan tanıyorum. biri akrabam, diğeri ben. acillik oldum. meğer alerjim varmış....

Aa hiç bilmiyordum. Viksin prospektüsünde göğüse buruna sürmeyin vs yazıyor ama hastanelik eder mi ayak altı bilmiyorum. Çocuklara da sürerim ayak altlarına birşey olmadı çok şükür ama artık daha dikkatli olurum. Siz soludunuz mu? Nasıl hastanelik oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…