• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar aciiil, devlet hastanesi acile gidip beta hcg için kan verebiliyor muyuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik dersen bakmazlar ben karnım ağrıyor diye gitmiştim araya sıkışırdım gebelik şüphem de var diye öyle yapmışlardı

Normal beta hcg baktırmak istiyorum dediğin zaman pek bakmıyorlar hatta hiç ama ben mecbur kalmıştım karın ağrım var tek taraflı batma vs günümde geçti gebelik şüphem var ilaç alamadım dediğim zaman yapmışlardı

Acil bi durum olmadığı için almazlar. Ama benim bi iki damla lekelenmem ve ağrılarım olmuştu yerleşirken onu söyledim bi de gebelik bakalım demişlerdi. Biz sebep gerekir yani🙈
Normal beta hcg baktırmak istiyorum dediğin zaman pek bakmıyorlar hatta hiç ama ben mecbur kalmıştım karın ağrım var tek taraflı batma vs günümde geçti gebelik şüphem var ilaç alamadım dediğim zaman yapmışlardı
Peki orada başka bi hastanede verdiğimiz kan sonucunu vs görmüyolar mı yani daha önce beta verdim hamile olduğum belli olmaz mı yani.

Bence en güzeli özele gidip vermek devlet çok uğraştırıyor bende şiddetli kasık ağrısı ile gitmiştim. Gebelik şüphem olduğunu günümün geçtiğini söyledim adam gitti idrar yolu enfeksiyonu var mı diye baktı üstelik sonuç çıkmadan antibiyotik yazdı. Yani demem o ki onlar kafalarına ne eserse onu yapıyorlar. Özele gidin 1 saatte hemen çıkıveriyor :) Ya da sağlık ocagi da bakar. Ama 2 gün sürüyor sonuç vermesi malesef 🦋♥️

Back
X