Kızlar acaba hamilemiyim

ya mıdemde eksıo halsızlık hat safada,bebek ıstıorum ama korkuyorum testı dusunmek bıle heyacanlandırıo
senın belırtıler nasıldı ya:1no2:

korkma negatif bile çıksa ümidini yitirme adetin baya geçmiş inş hamişsindir

hem daha 6 aydır korunmuyosun andişe etme dr a gitsende sana git 6 ay daha korunmasız ilişkiye gir olmazsa o zaman gel dicek biraz sabır gerek inşallah kavuşacağız bebişlerimize

meraba arkadaşlar benim bügün adet olmam gerekiyordu olmadı hamilelik belirtileride var gibi az önce eczaneden test alıp yaptım ikinci cizgisilik var gibi acaba hamilemiyimdir

inşallah benim icin dua edin eger olursa bu benim ikinci hamilelim olacak ilk bebegim 27 haftalık dogdu 2 gün yaşada 9 aydırda korunmuyoruz ama olmuyordu artık ben melegimi geri iistiyorum evlat acısı cok zor

inşallah benim icin dua edin eger olursa bu benim ikinci hamilelim olacak ilk bebegim 27 haftalık dogdu 2 gün yaşada 9 aydırda korunmuyoruz ama olmuyordu artık ben melegimi geri iistiyorum evlat acısı cok zor

üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda yeni melekler versin Allah:CüvCüv:

ya aslında olaya sole bakmak lazım bebegını kaybetmek cok zor ama saglıksız cocuk daha zor yuku zordur hayırlısı saglık versın tum bebeklere ıns.Allah.belırtılerın nelerdı fdyde

Herkese günaydın kızlar ben hala adet olmadım bugun 3.günüm olacak ve test yapmakta çok kararsızım negatif çıkacak diye korkuyorum:((

slm ben aranıza yeni katıldım dün gece ve bugün olabildiğince bilgi almaya çalıştım ama kafam çok karışık bayanlar bir yıldan fazladır deneme yapıyoruz arada kaçan zamlanlar oldu tabi fakat tutturamadık bitürlü doktorlar herhangi bir sorun olmadığını zamanla olacağını söylediler fakat bu ay geciktim ve tabi gecikmenin ilk günü heyecanla teste gittim ama gitmemin en büyük sebebi şuydu belim karnım ve kasıklarım bir buçuk hafta hiç durmadan ağrıdı ve tabi bu durumda şüpe oluştu kan testi - çıktı yani hamilelik yok sonra sizin sitede bazı yerlerde kesin sonuç için acele etmemek gerektiğini okudum tamda ağlamaktan gözlerim şişmişti :D ayın 3 de adet görmem gerekliydi fakat düne kadar bişey yoktu dün bir damla geldi gece neredeyse hiç uyuyamadım sancıdan ve şu an hastalandım ama hala inanılmaz bir ağrı yumurtalıklarım belim kanım bu arada sık tuvalete gidiyorum iki buçuk haftadır belirtiler tam annemle konuştum oda bana kardeşimde üstüne kirlendim dedi kafam karıştıda karıştı ya ben napayım umudum bittimi hastalandım diye yoksa hala devammı yoruldum artık arkadaşlar bi el atın bana :(

üstüne görme genelde rengı kahverengı ve pembe bı renk seklınde olur gecen ay bende ole sandım adetım 3 gun surdu ama test yaptı - cıktı hemsıreye sordum adet kanı gıbı cok kanın olmaz eger ustune gorduysen dedı bak bakalım ne kadar zamanda kanın gelep bıtcek nıllı merak etme olur..

fdfye bende ilk bebeğimi 27 haftasında dünyaya getirdim aynı şekilde 2 gün yaşadı 3. günün sabahı vefat etti. 6 ay korunduk 2 aydır da korunmayı bıraktık. 3ünde adet olmam gerekiyordu olmadım test yapmaya korkuyorum üzülmek istemiyorum ne yapsam bilemiyorum. Senin acını en iyi ben hissedebilirim diye paylaşmak istedim.. güzel bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

incimini bu acıyı yaşamayan anlayamaz ben bebegimi kaybetimde benim karşıma geçip 2 günlük bebek nevar bunu herkes yaşayabilir diyen insanlar cıktı yinede rabim hiç kimse yaşatmasın hastaneye karnında girip tabutuyla cıkmayı kızım öleli geçen ay 1 yıl oldu inşallahta buay hamileyim bilmiyorum garip duygulara hakimim yine aynı şeyleri yaşarsam diye bilemiyorum bu ay 2 gün geçti adetim sürekli miydem bulanıyor dayanamayıp idrar testi yaptım 3 kere 3ündede 2inci cizgi silik şekilde aklım karıştı acba kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum korkuyorum negatif cıkacak diye

arkadaşlar kan testi yaptırdım sonuc 402 cıktı hamilemiyim acaba

Back