Kızlar acaba hamilemiyim

karakxixzz

💃🏻💃🏻❤️🎈💗
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
356
Yer
İstanbul
Dun adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugunde henüz bişi yok ve ben bugun sürekli istiğfar edip durdum afedersiniz resmen çıkardım :( dun gecede sabaha kadar göğüslerimdeki ağrı ve şişlikten dolayı uyuyamadım.ben daha önce hiç istiğfar etmedim göğüslerimde normalde adet tarihimden bir hafta önce şişer ve ağrırdı.size hamile olabilirmiyim çok sabırsızım acaba bi czaneden test alıp yapsam sonuç belli olurmu bu akşam

merhaba karakiz daha adetin bi gun gecti bence biraz daha bekle bazen erken diye yada gec dollenme olur diye henuz gostermez ....insala hamilesindir canimm

canım bencede birazdaha bekle şimdi yapsanda çıkmayabilir inşallah hamilesindir gelişmeleri yaz:ecrin_bebek:

Çok sabırsızım ama ya daha önce hiç gecikme olmadı

pferdcim msjını okuyamadım diğer sayfalara ne oldu??

bi fikiir verebilirmisniz.hamilelik belirtileride var bende cesaret edemıyorum test yapmaya erkenmı acaba

svet cok tsk ederim.6aylık evlıyım gunum gectı 1ndeydı ya negatıf cıkarsa dıye korkuyorum.kasıklarım batıo bacama dagılıo.uykum gelıo bol bol.eskıden tatlı dıe delı olurdum bu ay yok ole bısey hafif mıdem bulanıo ve goguslerımın ustune yatamıorum?acaba olabılrmı_?

basımda agrıo off esıme dedım test al dıe dusuncesı bıle heyecanlandırıo ıns poztf olur

svet cok tsk ederim.6aylık evlıyım gunum gectı 1ndeydı ya negatıf cıkarsa dıye korkuyorum.kasıklarım batıo bacama dagılıo.uykum gelıo bol bol.eskıden tatlı dıe delı olurdum bu ay yok ole bısey hafif mıdem bulanıo ve goguslerımın ustune yatamıorum?acaba olabılrmı_?

ben olsam yapardım varsa çıkabilir adet olana kadar hep umut var bence dene ama negatif çıkarsa üzme kendini gecikme devam ederse tekrar test yaparsın 2 adet al

testin birini bugün yap ve haberdar et nolur bekliyorum sonucu inşallah pozitif çıkar
:Saruboceq:

ınsallah Allah herkese nasip eder ıns.senın bebegın varmı?

slm canım bu ay benımde aynı senın gibi oldu ilk defa göğüslerım sızlamaya baladı gece ağrısına uyayamadım ve tam adet günümdü o gün test yaptım pozitif çıktı bence sende hemen bir test yap ama sabah ilk idrarınla ben öyle yapmıştım mutlu sonuc çıkacağını düşünüyorum allah gönlüne göre versın ama hemen yap testi hiç korkma

Back