kızlar acaba hamile miyim?yardım lütfen :(

banu3117

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
3
0
16
Konya
merhaba kızlar;
ben foruma yeni üyeyim.öncelikle herkese selamlar
henüz 6 aylık evliyiz ama çocuğumuzun olmasını cok istiyoruz..her ne kadar yumurtlama dönemini şubat 25 olarak hesaplaıcı gösterse de biz yumurtlama döneminden 5 gün önceden başladık çalışmalara.acaba hala devam etmemiz gerekir mi? regl dönemim martın 10'u ve adetlerim de cok düzenlidir.yardımınıza ihtiyacım var..rabbim inşallah isteyen herkese güzel çocuklar nasip eder..

meraba canim henuz calisma asamasinda acaba hamile miyim demek biraz yersiz insallah rabbim umutlarini bosa cikarmaz oncelikle hesaplamalara gore calisma yapma benimde yumurtlama tarihim 15.gundu ama ben adetten 5gun sonra yumurtladim kendi vucudunu ve yumurtlama donemindeki degisikleri iyi tanimalisin atesinin yuksek oldugu ve akintinin fazla oldugu gunleri degerlendirmeni oneririm insallah guzel haberler alirsin.

Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz arkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk cinsel iliski sirasinda ve esniz icinize bosalirken poponuzun altinda yatik bulunsun.bir sure esiniz icinizde kalsin.vajinanin yukariya egimli oldugundan emin olun.sonra kagit havluyla vajina girisini kapatip bu sekikde 2 saat dizler kirik yatin.bu spermin yumurtaliga kolay ulasmasini sagliyacak.

merhaba arkadaşım :)
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.ben 1 şubatta 7 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.hamile kalmak istiyorum eşimle yeniden ilişkiye girdik filan ama belirtiler var gibi emin değilim nolur yorumunu bekliyorum.ani hareketlerde baş dönmesi mide bulantısı kusma ateş basması kasıklarda seğirme göğüs uçlarımdaki acı haricinde hepsi var gibi.kürtajdan sonra adet olmam için martın 1 ni beklemem gerekiyor aslında ama o kadar sabırsızım ki sanki şu bir hafta 10 gün geçmeyecek gibi.bacaklarımda da ağrı var.sence hamile olabilir miyim kan testi yaptıracağım korkuyorum sonuçtan.önceki hamileliğimde göğüslerim çok sancımıştı büyümüştü şimdi sancı yok fakat hala büyük.psikolojik olabilir mi çok alıngan ve stresliyim yardım lütfennn şimdiden teşekkürler :) bu arada rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin inşaallaaahhhh :)

kızlar hepinize verdiği cevaplar dolayısıyla teşekkür ederim.çok sabırsızım ve çok da istiyorum küçük bir bebiş:) sanırım aceleciliğim ve heyacanım da bu yüzden.bakalım güzel haberler verebilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…