Kızlar, Ablalarim Çok Acil :(

Yandığı günden itibaren 15 gün boyunca karanlık odada durması gerekir kesinlikle güneş ışıgına cıkmamalı. Karanlık odada kremle kullandıktan yanık izi görünmüyor erkek arkadaşımın babasının tüpten yüzü yanmıstı ege üni prof bu yöntemi söylemiş adamla yakından gördüm bi iz bile yok

3-4 tane 15 Gün geçti canım ya yanarım ben ona (

saçma gelicektir ama ben domuz yağı sürdüm sağ bacağım tamamen yanıktı 2 ay yatalak kaldım bu yüzden ciddi bir yanığım vardı domuz yağı sürmemi sylüyolardı bana saçma geldiği için sürmedim ama baktım 1 ayda geçmedi psikolejim bozulmaya başlamıştı en sonunda sürdüm domuz yağını 3 günde müthiş iyileşme oldu bacağımda şaşırdım ve 1 haftaya kalmaz ayaktaydımçok şükür şimdi hiç bir iz yok bacağımda

Kantaron yağı gerçekten iyi geliyor. Benim elimin üstünde 5. Sınıftan kalma bir yanık izi vardı kararma şeklinde. 20 yaşındayken kantaron sürmeye başladım ki çok düzenli değil aklıma geldikçe ara ara sürüyordum, şuanda tamamen geçti iz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…