Kızlar size çocukça gelebilir gelmeyedebilir ama nolur yardım edin . Bir çocuktan hoşlanıyordum biliyordu ondan hoşlandığımı telefon okunma vb sebeplerden ama ben 4 ay sonucunda açıldım buluştuk hatta bidaha buluşcaktık bir hafta wpden konuşmaya başladık ozaman dan zaten hoşlanmıyorum senden umutlanma ama tanımaya çalışıyorum demişti konuştuğumuz sürede çok tripler attım tartışma yarattım. Aramız bozuldu zaten arkadaş çevresinden beni istemeyen vardı dolduran felan iki hafta geçti bugün özür diledim baya. Gerçekten sorun değil dedi. önemli değil dedi Sonra sana bişe dicem ..... dedi de dedim benim çıktığım biri var dedi. Tahmin etmiştim dedim. Bilmen gerekir diye düşündüm dedi nezamandır var dedim on gün dedi gezide tanıstık felan dedi. Onun yanında rahat hissetim kendimi yıllardır tanıyormusum gibi dedi bende benim yanımda hissetmedin sanırım dedim oda hayır sevgili olmayı hiç düşünmedim senle ama tanımak istedim ve sen yukarda özür dilediğin tripleri her gün attin dedi. Snapten konuştuk bunları ben biraz zorlayınca dediki istersen benim icin ve kendin icin zorlaştırma bunu dedi. Zor değil umursamıyorsunki dedim oda merhametli biriyim canının acımasını istemem dedi. Bizim snapten serimiz vardı seri demek (Özelden snap atıyosun 3gün geçince seri başlıyor hergün icin bir sayı ekleniyor snap atmazsan özelden seri gidiyor) Ben bozalım demiştim seriyi sadece senle seri yapmıyorum diyip ss atmıstı. Bu konusmalar dan iki saat geçti özelden kendi yüzünü attı ( seri anlamında) bende yapmıyoduk hani bozalım seriyi demedik mi dedim ne bozcaz kalsın zararı yok dedi. Daha beş dakika önce Bu yedekte tuttuğu anlamına mı gelir
Bu arada fotoğraflarını paylaşmış whatsapp hikayesinde kız lada hiç yakıştıramadım.
Bu arada fotoğraflarını paylaşmış whatsapp hikayesinde kız lada hiç yakıştıramadım.