Kızlar 8. Gün oldu idrar testleri negatif

Puccaaa01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
29
3
1
32
8 gün oldu hala gelen giden yok idrar testi yaptım onlarda negatif göğüslerim biraz hassaslaştı kasıkta ağrım var adet oldum sanıyorum ama akıntım oluyor bazen rahmin şişiyor sonra iniyor arada sertleşiyor kasıklarım benim gibi olupta hamile olduğunu öğrenen var mı

Adet oldunuzmi?bende bu gun etibariyle 16gun oldu gelen giden yok umudumda yok testler hep neqatuv.basqa bi sorub var qaliba doktora gidicem bi kac gune.ama kan testi yaptirmadim cunki testlere guveniyorum

nasıl yani
ondan önce test mi yapmadınız yoksa çıkmadı mı

Adetim 2 gun gecince idrar testine basladim.
19 gun yaptim. 2 dk bekliyor bisey cikmayinca cope atiyordum. Cunku hamilelik olasiligim dusuktu. 19.gun cift cizgi gordum. Gec dollenmeydi adete 1 hafta kala hamile kalmişim. Zaten ondan ihtimal vermemistim adete 1 hafta kala hamile kalinmaz saniyordum.

Merhaba tup bebek tedavisi sonucu 8 gun once iki tane emrbiyo transfer edıldi. Az once erken gebelik testi yaptim ve cok cok silik bir cizgi gordum.testin icini acip isikta dikkatli bakinca gorunuyor. Ama benim kafam karistiran bejim bu gordugum cizgi, arkadaki kontrol cizgisinin golgesi olabilir mi? Hani ikinci çizginin cikmasi gereken yerde Arkada bir cizgi var onun golgesi olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…