Kızlar 6. Gün testim silik 8. Gün negatif 😢

kedi kadin1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2021
160
30
31
Kızlar transferden son 6. Gün sabah ilk idrarla testim silik çıkmıştı bugün 8. Gün 3.idrarla idrarım beyazdı testimnegaf çıktı bakar mısınız çok üzgünüm 🥺

Eklentiler

• 5D1F3F06-A731-4866-B1D0-9565DA561BFD.jpeg
    5D1F3F06-A731-4866-B1D0-9565DA561BFD.jpeg
    131,2 KB · Görüntüleme: 78
  • CD69B987-D121-452D-95A5-467EFCBA37FC.jpeg
    CD69B987-D121-452D-95A5-467EFCBA37FC.jpeg
    101,2 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar transferden son 6. Gün sabah ilk idrarla testim silik çıkmıştı bugün 8. Gün 3.idrarla idrarım beyazdı testimnegaf çıktı bakar mısınız çok üzgünüm 🥺
neden 3. idrarla yaptın ki iyice seyrelmiş oluyo gece boyu bırıkende bakmak lazım sabah ilk ıdrar yanı ve tup bebekte 6. gun embrıyosu bıle olsa 12. gun baktırıyo dr lar. eger once de cıkabılıyo olsaydı oyle kana alırlardı dımı :) bence sabret en azından 2 gun daha bekle ve yap :) hakkında hayırlısı olsun bı de ıkısı cok farklı ıkı test . bhcg algılama aralıkları bıle baska yapıyosan aynı marka testten yap :)

neden 3. idrarla yaptın ki iyice seyrelmiş oluyo gece boyu bırıkende bakmak lazım sabah ilk ıdrar yanı ve tup bebekte 6. gun embrıyosu bıle olsa 12. gun baktırıyo dr lar. eger once de cıkabılıyo olsaydı oyle kana alırlardı dımı :) bence sabret en azından 2 gun daha bekle ve yap :) hakkında hayırlısı olsun bı de ıkısı cok farklı ıkı test . bhcg algılama aralıkları bıle baska yapıyosan aynı marka testten yap :)
bu kadar fark eder mi sence ilk idrarla 3. idrar :KK43:

benim 6 ğün idrar da çıkmıstı bi kaç ğün sonrada kan vrmiştim

Ciddi misin öyle mi yapsam

benim 6 ğün idrar da çıkmıstı bi kaç ğün sonrada kan vrmiştim
evet ogrenebılırsın tabiki. bazı kişiler hamileliklerini yumurtlama ustunden 9 gun gectıgınde ogrenıyor bazısı 13. garanti olsun diye zaten bekletıyorlar :) bi de ılk ıdrarla yapılması lazım netlik acısından . :)

X