benim bebeğim yakında 6 ayı doldurucak inşallah
ben sabah uyanınca yatakta emzirdiysemde ki az emiyor hemen kahvaltısını veriyorum 50 ml formul mamaya 2 cicibebe çay kaşığı ucuyla peynir yine çay kaşığıyla pekmez atıyorum bunu yiyor yada bebelac peynirli pekmezli adında kaşık maması veriyorum ikiside aynı işi görüyor
uyuyup uyandıktan sonra sebze çorbası veriyorum 1 patatesin 4 te birini havucun 4 te birini 2 çay k. Pirinçle 1 -2 bardak suyla haşlıyorum az bi suyu kala altını kapatıp çatalla iyice eziyorum bunuda severek yiyor beğenmesse azıcık şekerle tuz atıyorum ama varla yok arası bişi
tekrar acıktığında meyve saati geliyor meyveyi direk sade vermiyorum içini yakıyor heralde pek sevmedi küçük bir elmayı rendeliyip blendırdan geçiriyorum içine 50 ml formul mama ekliyorum daha sora bebelac ilk tahıllardan 2,5 yemek kaşığı koyuyorum bunu çok seviyor
ikindi uykusundan uyanınca hafif pudra şekeri 1 çay k. Kadar atıyorum yoğurda yediriyorum gece yatarken ya formul mama yada arı mama yada büyük ihtimal pirinç unu maması yapıyorum suyla
gece sadece beni emiyor gündüzde her fırsat bulduğumda azda olsa emzirmeye uğraşıyorum bu verdiğim öğünler küçücük kaselerde öle dolu dolu deil
formul mamayı sadece dışarı çıktığımda vermeye uğraşıyorum yada yatarken tek öğün tek mamayla beslensin istemiyorum umarım yardımcı olmuşumdur arkadaşım bizim bir günümüz böyle geçiyor