sally hansen tırnak ürünlerini arıyorum elinde olanlar fiyat ürün bilgisi ve resim yükleyip benimle iletişime geçebilirlermi lütfen[/QUOTE
Eki Görüntüle 1207864
hala aranıyor bu ve bunun gibi kaliteli tırnak güçlendirici uzatıcı ürünler
hadi kızlar lütfennnnn
merhaba başka parfümlerin varmı ve takas düşünürmüsün düşürsen elimde salvador dali ve hugo boss orange varEki Görüntüle 1236706
ELİMDE RESİMDEKİNİN AYNISI VAR. ORJİNAL. BİRSÜRÜ PARFÜMÜM OLDUGUNDAN ONA SIRA GELMEDİ
BEN ŞU AN GUCCİ ENVY ME KULLANIYORUM
BU BOŞTA. SIFIR FİYATI 200 TL BEN DENEMELİK SIKMIŞTIM BİR İKİ KEZ 130 TL YE SATABİLİRİM
İSTERSENİZ ELİMDEKİNİN RESMİNİ DE EKLERİM
BİR DE BURBERRY BRIT IN DE EL KREMİ VAR ELİMDE O DA TEK 30 TL
İKSİNİ ALIRSANIZ 150 YE BIRAKIRIM
BAŞKA MARKALI ÜRÜNLER DE VAR AMA BEBEĞİM UYUYOR ODAYA GİREMİYORUM :)
ayrıca makyaj fırça seti arıyorum
ve bit pazarımdaki konumada bakmadan geçmeyin
ayrıca elimde clinique 7 day scrub arındırıcı peeling var tam boy sadece 1 kere kullandım 100 ml kendi online sitesinde 99 TL eğer düşünürsen bn 75 TLye veririmayrıca makyaj fırça seti arıyorum
ve bit pazarımdaki konumada bakmadan geçmeyin
urun koruma bandı dahıl ıcınde magazadan alındı goturulup sorulabılır rengı r 5 c5 dıye gecıyor loreal parıs true match ben bundan kullandıgım ıcın cokca aldım bayramda ama sımdı kımyasal peelıng yaptıırıyorum yuzume yasak hersey ılac kullanıyorum.yukardakiler dışında markalı kozmetik ürünleri arıyorum
ama çakma değil atıyorum bi pudra almışsınızdır tonu tutmamıştır bi parfümün kokusunu sevmemişsinizdir gibi.
bikini arıyorum 90 beden
.sinan akyüz incir kuşları
alaycı kuş ve ateşi yakalamak
alexsandra adornetto hale serisi 2ve 3. kitap
kürk mantolu madonna
fatih murat arsalın kitapları
canan tan hasret
pucca kıtapları
sinan akyüz Şahika Feraye kitabı
geyikli park
emrah serbest hikayem paramparça
dr davıd burns iyi hissetmek
ercan kesel peri gazozu
olimpus kahramanları serisi ve buna benzer mitolojik fantastik kitaplar
Erkekler venüsten kadınlar marstan
bıkını de var cnmSelam kızlar tek tek konu açmak yerine bir şeye ihtiyacım olduğunda bu konu başlığında paylaşmak daha mantıklı diye düşündüm.
evet gelelim mevzuya canlı pembe veya lila rengi yatak örtüsü arıyorum.
yani toz pembesi yatak odasına uyumlu olan bir renk olsun istiyorum.
ayrıca elinde yatak odası için cibinlik olan varsada görmek isterim.
varsa pembe perde de olabılır
yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen resim eklesin daha kolay olur fikir açısından.
selam kızlar pembe yolluk ve post arıyorum
ayrıca fon perde arıyorum
pembe abajur ve aksesuarlar arıyorum
3 boyutlu nevresim takımı arıyorum
elinde olanlar lütfen sadece bende var demesin resim eklesin
şimdiden tesekkurler
cnm aradığım bu tarz bişey değil baya topuklu arıyorum ben platform gibi teşekkür ederimEki Görüntüle 1282725 Eki Görüntüle 1282726 40 numara çizme var canım ilgilenirsen, çok az kullanılmış hem deEki Görüntüle 1282728
tatlım görmeden bişey diyemem arıyorum hala resim görebilirsem iyi olur40 numara greyder marka siyah topuklu çizmem var 7 cm falan topuğu hakiki deri
satmayı düşünmüyordum ama hala arıyorsan fotoğraf yüklerim
ben de topuksuz bişeyler bakıcam çünkü
Benimkide platform degil normal oyuzden yazdim topuk boyunu size uymaz sanirimcnm aradığım bu tarz bişey değil baya topuklu arıyorum ben platform gibi teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?