- 2 Ağustos 2009
- 4.165
- 2.079
- 773
arkadaş bende konuya ortak olsam.yurtdışından alınmış parfüm.üc boyutlu nevresim takımı tek kişilik bide cibinlik.
canım resim yüklersen belgi ilgimi çeken birşey olabilir bu arada şu an öncelik kitalarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaş bende konuya ortak olsam.yurtdışından alınmış parfüm.üc boyutlu nevresim takımı tek kişilik bide cibinlik.
incir kuşları,hasret ve kürk mantolu madonna temin edilmiştir onun dışında diğer aradıklarım hala geçerlidir ve özellikle saçlar
yukardakiler dışında markalı kozmetik ürünleri arıyorum
ama çakma değil atıyorum bi pudra almışsınızdır tonu tutmamıştır bi parfümün kokusunu sevmemişsinizdir gibi.
bikini arıyorum 90 beden
.sinan akyüz incir kuşları
alaycı kuş ve ateşi yakalamak
alexsandra adornetto hale serisi 2ve 3. kitap
kürk mantolu madonna
fatih murat arsalın kitapları
canan tan hasret
pucca kıtapları
sinan akyüz Şahika Feraye kitabı
geyikli park
emrah serbest hikayem paramparça
dr davıd burns iyi hissetmek
ercan kesel peri gazozu
kozmetik ürünüm cok bende de begenirsen özelden konusalım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İlk ikisi 15 digeri 10 tl fiyatlarinn oldukca alti bir iki kere kullanildi degisik kokulara aliskin degilm o yuzden kullanamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tesekkur ederım cnm ama orflamenın parfumlerını kullanmıyorum
Sorun degl canm ama merak ettim neden kulanmiyosun kokularini beyenmedigin icin mi yoksa marka ile ilgili sorun mu
oriflameden 5 tane parfüm aldım netten hiçbirisini sevmedim hepsini hediye ettim canım kokuları su gibi uçucu yani benim fikrim bu
oriflameden sadece volareyi kullanıyorum bide yeni bi sabun çıkardı mor onun parfümü çıksa kesin alırım
genelde avonun parfümlerinin hayranıyım dolabım full avon parfümü zaten
parfüm arıyorum derken orjinal parfümler oluyorya onlardan bahsettim cnm
Tatlim elimde % 70i dolu volare var dusunursen 20liraya birakirim agir geldi bana biraz kokusu kullanamadim daha fazla
özel msj attım size
Benimde pembe tul perdem var ama telefondan resim eklenmiyor sanirim.ozelden mail verirseniz gonderiyim resim.
sally hansen tırnak ürünlerini arıyorum elinde olanlar fiyat ürün bilgisi ve resim yükleyip benimle iletişime geçebilirlermi lütfen[/QUOTE
Eki Görüntüle 1207864
elinde olan yokmu hala aranıyor yarın kargoya çıkıcam olan haber versin