kızlar 40 numara topuklu çizme arıyorum ve 44 beden mont arıyorum/BULUNMUŞTUR

arkadaş bende konuya ortak olsam.yurtdışından alınmış parfüm.üc boyutlu nevresim takımı tek kişilik bide cibinlik.

canım resim yüklersen belgi ilgimi çeken birşey olabilir bu arada şu an öncelik kitalarda

incir kuşları,hasret ve kürk mantolu madonna temin edilmiştir onun dışında diğer aradıklarım hala geçerlidir ve özellikle saçlar

canm yatak ortusu buldn mu bende cok hos lila renk yatak ortusu var istersn resim yollarm ama fiyat nekadr dusunuyosn onuda soylrsen sevinirm orta yol bulurz

Oriflame makyaj paleti 15 tl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403296546982.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 50

İlk ikisi 15 digeri 10 tl fiyatlarinn oldukca alti bir iki kere kullanildi degisik kokulara aliskin degilm o yuzden kullanamadim

Eklentiler

• $1403343016069.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $1403343060143.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $1403343079226.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $1403343116269.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $1403343150282.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 43
İlk ikisi 15 digeri 10 tl fiyatlarinn oldukca alti bir iki kere kullanildi degisik kokulara aliskin degilm o yuzden kullanamadim

tesekkur ederım cnm ama orflamenın parfumlerını kullanmıyorum

Sorun degl canm ama merak ettim neden kulanmiyosun kokularini beyenmedigin icin mi yoksa marka ile ilgili sorun mu

oriflameden 5 tane parfüm aldım netten hiçbirisini sevmedim hepsini hediye ettim canım kokuları su gibi uçucu yani benim fikrim bu
oriflameden sadece volareyi kullanıyorum bide yeni bi sabun çıkardı mor onun parfümü çıksa kesin alırım
genelde avonun parfümlerinin hayranıyım dolabım full avon parfümü zaten
parfüm arıyorum derken orjinal parfümler oluyorya onlardan bahsettim cnm

Tatlim elimde % 70i dolu volare var dusunursen 20liraya birakirim agir geldi bana biraz kokusu kullanamadim daha fazla

Tatlim elimde % 70i dolu volare var dusunursen 20liraya birakirim agir geldi bana biraz kokusu kullanamadim daha fazla

tesekkruler cnm ben kendi satış temsilcimden tanesi 15 tlye bıkac tane almıstım stokta var yanı

este lauder paradise arıyorum
ralp lauren arıyorum
davidoff
cashmire
vip 212 arıyorum elinde olan varmı ama lütfen orjinal !!!!

özel msj attım size

sally hansen tırnak ürünlerini arıyorum elinde olanlar fiyat ürün bilgisi ve resim yükleyip benimle iletişime geçebilirlermi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…