• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 40+3 oldum hala doğurmadım

aleyna86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
18
0
36
İstanbul
Kızlar 40+3 oldum hala doğurmadım çok bunalıma girdım ben normall doğum yapmak istıyorum dr 10 gun bekleteceğini söyledı suni sancı verıcekmiş olmassa sezeryana alıcakmış sız kaçıncı haftada doğurdunuz sunı sancı ile rahım açılıyomu

korkma canım bende suni sancı ıle normal dogum yaptım 9ay 12gun kaldı bebeım ıcımde ama sorun olmadan dogum yaptım

canım korkma, bebeklerimiz istedikleri zaman geliyorlar :) ben de 41+5te mecburen sezaryan oldum. suni sancı bende işe yaramadı, ama bu çok nadir görülen bir durummuş. mesela geçen arkadaşım 40. haftayı geçmişti birden normal yaptı, suniye bile gerek kalmadı. ama ben de son haftalarda neden doğmadı neden doğmadı diye takıntı yapmıştım. sen içini rahat tutmaya çalış. en kısa zamanda sağlıklı olarak yavrunu kucağına alman dileğiyle...

Benim de çatım dar olduğu için bebek aşağı inememisti. 40+3 te sezeryanla doğum yaptım. Suni sancı falan verilmedi. Direk sezeryana girdim ben. Ikimizide tehlikeye atmak istemedim ben.

ben de 40+2 de bebek ters olduğu için sezaryen oldum..korma hep içimizde kalcak değil ya bebişler öyle ya da böyle doğacak hayırlısıyla...sen büyük buluşmayı düşün nasıl buluştuğunuzun çok da önemi yok bence sağlıklı olsun yeter :)

Back