- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 30
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Adetim 4 gun gecikti. Gecikmenin 3. Gunu test yaptim negatif . Neler yapabilirim sogan suyu iyi gelir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ada cayiAdetim 4 gun gecikti. Gecikmenin 3. Gunu test yaptim negatif . Neler yapabilirim sogan suyu iyi gelir mi ?
Benimde 9 gun gecikti bekliyorum testler negatif haftaya tekrar beta baktiricam.Adetim 4 gun gecikti. Gecikmenin 3. Gunu test yaptim negatif . Neler yapabilirim sogan suyu iyi gelir mi ?
Agrin var miBenimde 9 gun gecikti bekliyorum testler negatif haftaya tekrar beta baktiricam.
Agri falan hiçbir şey yok.Adetlerim cok düzenlidir.ilk kez böyle bir gecikme oldu.Doktor ultrasonla bakti yumurtlama tarihi 7 nisan cok erken oldugu icin gorulmeyebilir dedi.Ayrica sol yumurtalikta 6 cm kist var dedi.yani kan testi tekrarlanacakAgrin var mi
Hayirlisi olsun insallahAgri falan hiçbir şey yok.Adetlerim cok düzenlidir.ilk kez böyle bir gecikme oldu.Doktor ultrasonla bakti yumurtlama tarihi 7 nisan cok erken oldugu icin gorulmeyebilir dedi.Ayrica sol yumurtalikta 6 cm kist var dedi.yani kan testi tekrarlanacak
Amin Allah gönlümüze göre hayiisini versin.Siz testi ne zaman yapicaksınız tekrarHayirlisi olsun insallah
Hepimizin canim.. az once yaptim yine sogan sugu yapacağım diye negatif cikti.Amin Allah gönlümüze göre hayiisini versin.Siz testi ne zaman yapicaksınız tekrar
Doktor bana dufhaston verdi adet söktürmek icin başlasam mı karar veremedim.Hepimizin canim.. az once yaptim yine sogan sugu yapacağım diye negatif cikti.
Ay bilmiyorum ben sogan suyu yada hayıt tohumu deneyecegim hic yapmadim sinirlerim bozuldu keske hamile olsaydim. Ama olmuyo bari gelse adetim de rahatlasamDoktor bana dufhaston verdi adet söktürmek icin başlasam mı karar veremedim.
Anladim canim.Canini sıkma hayirlisi deyip gecicezAy bilmiyorum ben sogan suyu yada hayıt tohumu deneyecegim hic yapmadim sinirlerim bozuldu keske hamile olsaydim. Ama olmuyo bari gelse adetim de rahatlasam
Oyle canim. Ama yine agliyorum cok uzuluyorum cok yıprandım Rabbim hepimize nasip etsin saglikla insallah kimsenin kucagini bos birakmasinAnladim canim.Canini sıkma hayirlisi deyip gecicez
Kuzum bende adet günümde inanılmaz sancı çekmiştim ve evvelsi gün test yaptığımda pozitif görmüştüm o seni yanıltmasınKizlar bende dusundum ama cok agrim var sanki olmus gibi. Boyle olunca da hamile olsam agrim olmaz diye dusunuyorum anlamadim ki
Pardon bunu görmemişim canım öncelikle 15 gün sabah akşm soğn kürünü uygula adetini düzene sok düzene girmezse yumurtlama gününü bilemezsin sonrasında inşallah kolaylıkla olur bebişinHepimizin canim.. az once yaptim yine sogan sugu yapacağım diye negatif cikti.