- 23 Kasım 2020
- 83
- 35
- 38
- 26
- Konu Sahibi semradurak45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmak üzere doktor erken bakmış demekki. Yarın tekrar yapın test. Ayrıca değerlendirmeyi unutmayın
Doktoruma daha önce sorduğumda o testlere pek güvenme demişti çok karıştı kafam eşimde varikosel var tedavi sürecinde 1 ay sonra ameliyat olucak bende doğal olarak olsun istiyorum pcos hastasıyım doktor öyle diyince şaşırdımOlmak üzere doktor erken bakmış demekki. Yarın tekrar yapın test. Ayrıca değerlendirmeyi unutmayın
Yarına pik olur ve degerlendirirsiniz doktorum yumurta takibi yaptgnda bu testlrlede kontrol etmistim yanılmiyor yani emin olabilirsinz
Çok teşekkür ederim değerlendireyim iki gün ozamanYarına pik olur ve degerlendirirsiniz doktorum yumurta takibi yaptgnda bu testlrlede kontrol etmistim yanılmiyor yani emin olabilirsinz
Kimi doktorlar karşı kimi kullan diyor. Bende anlamıyorum. Testleri keşfederse bana gelmez artık diye mi düşünüyorlar bilemiyorum. Ama bu şekilde çok kişinin hamile kaldığına şahit oldumDoktoruma daha önce sorduğumda o testlere pek güvenme demişti çok karıştı kafam eşimde varikosel var tedavi sürecinde 1 ay sonra ameliyat olucak bende doğal olarak olsun istiyorum pcos hastasıyım doktor öyle diyince şaşırdım
Bende çok duyuyorum 4 aydır kullanıyorum ama eşimdeki sıkıntıdan dolayı olmuypr heraldeKimi doktorlar karşı kimi kullan diyor. Bende anlamıyorum. Testleri keşfederse bana gelmez artık diye mi düşünüyorlar bilemiyorum. Ama bu şekilde çok kişinin hamile kaldığına şahit oldum
Bide yarın ve öbür günde test yapın pcos oldugu icin hep poztfte gorebilirsiniz... siliklesme oluyor mu yani yumurta çatliyormu onemli olan oÇok teşekkür ederim değerlendireyim iki gün ozaman
İki gün önce yaptığımda baya silikti bugün yapayım dedim sabah biraz kasıklarımda ağrı oldu böyle çıktıBide yarın ve öbür günde test yapın pcos oldugu icin hep poztfte gorebilirsiniz... siliklesme oluyor mu yani yumurta çatliyormu onemli olan o
Kasikta agri olması guzel yumurtlama dönemine girmissiniz o zaman piki görüp siliklesmeyi takip edeceksinz insallah saglıkla hamile kalırsnızİki gün önce yaptığımda baya silikti bugün yapayım dedim sabah biraz kasıklarımda ağrı oldu böyle çıktı
İnşallahKasikta agri olması guzel yumurtlama dönemine girmissiniz o zaman piki görüp siliklesmeyi takip edeceksinz insallah saglıkla hamile kalırsnız
Eşimde de varikosel varmış, doktor eger çocuk düşünüyorsanız en kısa sürede ameliyat olun demiş. Ama esim hamile demiş. Ameliyat oldu, kasik fıtığı ameliyatında her ikisini de hallettiler ama doktor sonraki muayenede cpk da başarılı bir ameliyat olmamış dedi.su an 3 çocuğumuz var.Bende çok duyuyorum 4 aydır kullanıyorum ama eşimdeki sıkıntıdan dolayı olmuypr heralde
İnşallah beklemedeyiz inşallah olurEşimde de varikosel varmış, doktor eger çocuk düşünüyorsanız en kısa sürede ameliyat olun demiş. Ama esim hamile demiş. Ameliyat oldu, kasik fıtığı ameliyatında her ikisini de hallettiler ama doktor sonraki muayenede cpk da başarılı bir ameliyat olmamış dedi.su an 3 çocuğumuz var.
Canım bende 1 ocak da femaraya başlamıştım 5 gün günde bir içtim ve 12 ci gün kontrolde 12 mm yumurta dr en az 15 mm bekliyordum dedi 15 ci gün yumurta yoktu buyüzden umudu kesmiştim ve elimde bir tane lh testi vardı yaptım pike yakındı ama ben yinede umudu kestim kafama göre ilişki oldu ama tutmuş gün aşırı ilişki olsun dr bana usg de gözükmeyen büyüyen yunurta ola biliyor dedi
Canım bende 1 ocak da femaraya başlamıştım 5 gün günde bir içtim ve 12 ci gün kontrolde 12 mm yumurta dr en az 15 mm bekliyordum dedi 15 ci gün yumurta yoktu buyüzden umudu kesmiştim ve elimde bir tane lh testi vardı yaptım pike yakındı ama ben yinede umudu kestim kafama göre ilişki oldu ama tutmuş gün aşırı ilişki olsun dr bana usg de gözükmeyen büyüyen yunurta ola biliyor dedi