• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar 3 siklus femara kullandım ama yumurtam gelişmedi doktor bu ay yumurtamın oluşmayacağını söyledi ve bıraktım ama bırakalı 2 gün oldu lh testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

semradurak45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
83
35
38
26
DF5F58D0-4B16-4769-9C0C-91AC1379C730.jpeg

Olmak üzere doktor erken bakmış demekki. Yarın tekrar yapın test. Ayrıca değerlendirmeyi unutmayın☺️
Doktoruma daha önce sorduğumda o testlere pek güvenme demişti çok karıştı kafam eşimde varikosel var tedavi sürecinde 1 ay sonra ameliyat olucak bende doğal olarak olsun istiyorum pcos hastasıyım doktor öyle diyince şaşırdım

Doktoruma daha önce sorduğumda o testlere pek güvenme demişti çok karıştı kafam eşimde varikosel var tedavi sürecinde 1 ay sonra ameliyat olucak bende doğal olarak olsun istiyorum pcos hastasıyım doktor öyle diyince şaşırdım
Kimi doktorlar karşı kimi kullan diyor. Bende anlamıyorum. Testleri keşfederse bana gelmez artık diye mi düşünüyorlar bilemiyorum. Ama bu şekilde çok kişinin hamile kaldığına şahit oldum

Bende çok duyuyorum 4 aydır kullanıyorum ama eşimdeki sıkıntıdan dolayı olmuypr heralde
Eşimde de varikosel varmış, doktor eger çocuk düşünüyorsanız en kısa sürede ameliyat olun demiş. Ama esim hamile demiş. Ameliyat oldu, kasik fıtığı ameliyatında her ikisini de hallettiler ama doktor sonraki muayenede cpk da başarılı bir ameliyat olmamış dedi.su an 3 çocuğumuz var.

Eşimde de varikosel varmış, doktor eger çocuk düşünüyorsanız en kısa sürede ameliyat olun demiş. Ama esim hamile demiş. Ameliyat oldu, kasik fıtığı ameliyatında her ikisini de hallettiler ama doktor sonraki muayenede cpk da başarılı bir ameliyat olmamış dedi.su an 3 çocuğumuz var.
İnşallah beklemedeyiz inşallah olur 🙏🏻

Canım bende 1 ocak da femaraya başlamıştım 5 gün günde bir içtim ve 12 ci gün kontrolde 12 mm yumurta dr en az 15 mm bekliyordum dedi 15 ci gün yumurta yoktu buyüzden umudu kesmiştim ve elimde bir tane lh testi vardı yaptım pike yakındı ama ben yinede umudu kestim kafama göre ilişki oldu ama tutmuş gün aşırı ilişki olsun dr bana usg de gözükmeyen büyüyen yunurta ola biliyor dedi

Canım bende 1 ocak da femaraya başlamıştım 5 gün günde bir içtim ve 12 ci gün kontrolde 12 mm yumurta dr en az 15 mm bekliyordum dedi 15 ci gün yumurta yoktu buyüzden umudu kesmiştim ve elimde bir tane lh testi vardı yaptım pike yakındı ama ben yinede umudu kestim kafama göre ilişki oldu ama tutmuş gün aşırı ilişki olsun dr bana usg de gözükmeyen büyüyen yunurta ola biliyor dedi

Back