• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar 2kere test yaptim 2side silik cikti

Ewet yha beklemek çok zor o yuzden iki gun daha bekleyemedim saglik ocagında kanda hamilelik testi yaptrdım saat dortte almaya gidicem sonucu zmn yaklastıkça heycanim artyr inş bu ay olmştur senn kaç gun var beklnn adet trhne

Islh beklediğin sonucu alırsın hep beraber seviniriz;) Benim her ay değişiyor. Bu ay 27 gün adet döngüsü, 5 Mayıs ta olmayı bekliyorum ama 30 güne göre kendimi ayarlıyorum yani 8 Mayisi beklemeye çalışıyorum :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnş hamilesindr bende bi saat once saglik ocagına kan tahlili yaptrdm sonucu saat dortte alcam senn ikinci çizgi nasıl çikti sadece çizgi seklinde izmi vardı yoksa izin ustunde hafif pembeleşme varmıydı ben testi adetten uç gun once yaptım ikinci çizgi iz gbi çıktı kafam karişti bu ay çok umitlendim hamile deilsem hayal kırıklıgı yasarım :ssz:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=238991&page=355&p=35117763#post35117763 burada resmi koymuştum canım. Çok silik ama pembemsi galiba...

Ooo sennki benmkinden daha belli ve pembe çikmiş benim sonucum bole çiksaydı halay çekerdim :52: bence hamilesin olmasan ikinci çizgi silikte olsa hayatta çikmaz fotoyu testten ne kadar zmn sonra çektn ben atmadım iki gundur baka baka gozlerim bozulcak işiga çevir bak yukarı kaldır bak gunese tut bak bi hal oldum :52:

Ooo sennki benmkinden daha belli ve pembe çikmiş benim sonucum bole çiksaydı halay çekerdim :52: bence hamilesin olmasan ikinci çizgi silikte olsa hayatta çikmaz fotoyu testten ne kadar zmn sonra çektn ben atmadım iki gundur baka baka gozlerim bozulcak işiga çevir bak yukarı kaldır bak gunese tut bak bi hal oldum :52:

Ayy pınar güldürdün beni :52: Aynen valla ben de gidip gelip bakıyorum gözüm şaşı olacak :27: 6-7 dakika sonra fotoyu çekmiştim sanırım :44:

Kan tahlili neticesini burada haber et inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

Ayy pınar güldürdün beni :52: Aynen valla ben de gidip gelip bakıyorum gözüm şaşı olacak :27: 6-7 dakika sonra fotoyu çekmiştim sanırım :44:

Kan tahlili neticesini burada haber et inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

:) bu bebişler neden bu kadar ugrastırylr annelerini çok nazlanıylr cnm sonucu alinca bildiririm burdan

Kizlar Günaydın dun oglen test yaptim ikinci cizgi yoktu 15 20 dk sonra bi baktım diğer Cizgide silik ama belli oluyordu. Eczaneye gittim sordum buyuk ihtimal pozitif dedi genede test aldim ve az once yaptim bu sefer2. Cizgi beklemeden direk silik cikti merk ediyorum hamile olduğunu bu şekilde ogrenen varmii?? Telefondan girdigim icin fotoda ekleyemedim..

ben öyle öğrendim adetimden 1 gün önce...adet günü de değerim 104 çıktı kanda..
kan testi yaptır...

Çok merak ettim sonucunu :?

Cnm hamileyimm ama degerlerim dusuk çikti beta hcg 41 adetime iki gun vardı bu arada, doktor boş gebelik olabilir dedi sizce nasıl 41 deger çok uzgunm hamilelgme sewnemeden bu çikti

Cnm hamileyimm ama degerlerim dusuk çikti beta hcg 41 adetime iki gun vardı bu arada, doktor boş gebelik olabilir dedi sizce nasıl 41 deger çok uzgunm hamilelgme sewnemeden bu çikti

Bence daha erken olduğu için böyle, birkaç gün sonra tekrar yaptırmalisin. .bence adet günün geçince başka bir doktora git sonuç normal bugün için. .Sen de ovulasyon testi yapmistin kacinci gün yumurtladin? ?

.. . . . .En Düşük Beta HCG, . .En Yüksek Beta HCG, . .Ortalama Beta HCG
12.gün: . 17 . . . . . . . . . . . . . . . . .119 . . . . . . . . . . . . . . . .48
13.gün . .17 . . . . . . . . . . . . . . . . .147 . . . . . . . . . . . . . . . .59
14.gün . .33 . . . . . . . . . . . . . . . . .223 . . . . . . . . . . . . . . . .95
15.gün . .17 . . . . . . . . . . . . . . . . .429 . . . . . . . . . . . . . . . 132
16.gün . .70 . . . . . . . . . . . . . . . . .758 . . . . . . . . . . . . . . . 292
17.gün . 111 . . . . . . . . . . . . . . . . 514 . . . . . . . . . . . . . . . 303
18.gün . 135 . . . . . . . . . . . . . . . . 1690 . . . . . . . . . . . . . . 464
19.gün . 324 . . . . . . . . . . . . . . . . 4310 . . . . . . . . . . . . . .1061
20.gün . 185 . . . . . . . . . . . . . . . .3279 . . . . . . . . . . . . . . 1287.

.. . . . .En Düşük Beta HCG, . .En Yüksek Beta HCG, . .Ortalama Beta HCG
12.gün: . 17 . . . . . . . . . . . . . . . . .119 . . . . . . . . . . . . . . . .48
13.gün . .17 . . . . . . . . . . . . . . . . .147 . . . . . . . . . . . . . . . .59
14.gün . .33 . . . . . . . . . . . . . . . . .223 . . . . . . . . . . . . . . . .95
15.gün . .17 . . . . . . . . . . . . . . . . .429 . . . . . . . . . . . . . . . 132
16.gün . .70 . . . . . . . . . . . . . . . . .758 . . . . . . . . . . . . . . . 292
17.gün . 111 . . . . . . . . . . . . . . . . 514 . . . . . . . . . . . . . . . 303
18.gün . 135 . . . . . . . . . . . . . . . . 1690 . . . . . . . . . . . . . . 464
19.gün . 324 . . . . . . . . . . . . . . . . 4310 . . . . . . . . . . . . . .1061
20.gün . 185 . . . . . . . . . . . . . . . .3279 . . . . . . . . . . . . . . 1287.

Canimm çok saol bu bilgiye ihtiyacım vardı sizlerde olmasaniz ne yapardım benim bugun ovulasyondan itibaren tam 12. Gun 48 deger olması lazımmış bnm 41 daha :( boş gebelikmi doktorun dedgi gbi off sevnemeden uzuldum

Bence daha erken olduğu için böyle, birkaç gün sonra tekrar yaptırmalisin. .bence adet günün geçince başka bir doktora git sonuç normal bugün için. .Sen de ovulasyon testi yapmistin kacinci gün yumurtladin? ?

Oylemi dersin canim inş oyledir brz rahatlattın beni , ben tam 12. Gun yumurtladım cnm

Canimm çok saol bu bilgiye ihtiyacım vardı sizlerde olmasaniz ne yapardım benim bugun ovulasyondan itibaren tam 12. Gun 48 deger olması lazımmış bnm 41 daha :( boş gebelikmi doktorun dedgi gbi off sevnemeden uzuldum

Ama o ortalama değer min 17 oluyormus canını sıkma hemen moralini yüksek tut canımm içime doğuyor islh güzel olacak hersey ;) sadece biraz daha sabretmen gerekiyor değerin artışının takip edilmesi lazım. .dediğim gibi adet gununde bir daha kan ver..

Canim oncelikle hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin, ben bir bebegimi kaybetmis biri olarak edindigim tecrubelerimle adet gunune gore degerin gayet guzel benim adetimin 2, gunu 49 cikmisyi bebegim tutundu bos gebelikte degildi drlarin moral bozucu yorumlarina hic takilma bak tazecik annesin ne kendini ne bebegini uzme birde 9, haftaya kadar bebek kendini gostermeyebilir mutlaka bekle bos gebelik diye kurtaj dusunme cunku bikincsiz drlar yuzunden 7 haftada bebegim yeni gelisirken hatta kalbi atmaya baslamisken bos gebelik dediler bana, sabirli ol beslenmene dikkat et folikasitini al mutlaka degerin guzel, bos gebelik olup olmadigi 9.haftaya kadar belli olmaz benim gebelik kesem 25mm oldugunda bebegim gorundu, bu arada bebegimi rahim ici kanamadan kaybettim, simdi Allahimin tekrar bebegimi gondermesini bekliyorum, kendine iyi bak kimsenin moralini bozmasina izin verme.

Canim oncelikle hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin, ben bir bebegimi kaybetmis biri olarak edindigim tecrubelerimle adet gunune gore degerin gayet guzel benim adetimin 2, gunu 49 cikmisyi bebegim tutundu bos gebelikte degildi drlarin moral bozucu yorumlarina hic takilma bak tazecik annesin ne kendini ne bebegini uzme birde 9, haftaya kadar bebek kendini gostermeyebilir mutlaka bekle bos gebelik diye kurtaj dusunme cunku bikincsiz drlar yuzunden 7 haftada bebegim yeni gelisirken hatta kalbi atmaya baslamisken bos gebelik dediler bana, sabirli ol beslenmene dikkat et folikasitini al mutlaka degerin guzel, bos gebelik olup olmadigi 9.haftaya kadar belli olmaz benim gebelik kesem 25mm oldugunda bebegim gorundu, bu arada bebegimi rahim ici kanamadan kaybettim, simdi Allahimin tekrar bebegimi gondermesini bekliyorum, kendine iyi bak kimsenin moralini bozmasina izin verme.

Çok tesekkur ederim cnm boyle yorumlar okudukça rahatlıyorum sanada geçmiş olsun senn adına uzuldm ama inş sende ennn yakin zmnda kavuşursun bebegne cnm bide boş gebelikle diş gebelik aynimi ben boş gebelik yazıyorum ama doktr diş gebelik olabilir dedi

Ama o ortalama değer min 17 oluyormus canını sıkma hemen moralini yüksek tut canımm içime doğuyor islh güzel olacak hersey ;) sadece biraz daha sabretmen gerekiyor değerin artışının takip edilmesi lazım. .dediğim gibi adet gununde bir daha kan ver..

Evet cnm yarın doktora gitcem ztn ama kese oluşmuşmudur bilmiyorum daha diş gebelik olup olmadgni kan degerlerindenmi biliolar

Cnm ben sonucu aldım hamileymişim ama degerim duşuk çikti

Çok tesekkur ederim cnm boyle yorumlar okudukça rahatlıyorum sanada geçmiş olsun senn adına uzuldm ama inş sende ennn yakin zmnda kavuşursun bebegne cnm bide boş gebelikle diş gebelik aynimi ben boş gebelik yazıyorum ama doktr diş gebelik olabilir dedi

Canim gebelik kesesi vajinal ultrasonde hcg 1500 den sonra karindan ultrasonda 6000den sonra gorunuyor, 2 gunde bir deger katlandigi icin 10 gun sonra kese gorunur, dis gebelikte deger buyuk olur ama kese gorunmez cunku tuplere yerlesmistir, bos gebelikte kese gorunur icinde bebek gorunmez, sen hcg artisina baktirsin 2 3 gunde bir, 10 gun sonrada muhtemelen kese gorunur, kalp atisida duyulabilr,

Cnm ben sonucu aldım hamileymişim ama degerim duşuk çikti

Ooo süper... Hayırlı olsun canım.
Bu arada doktorların her sözüne de kulak asma onlar en kötü ihtimali söylerler çoğu zaman. Ayy öyle oluyor ki sacmaliyorlar da. Umarım doktorundan memnun kalırsın ben olk gebeligimde bunun sıkıntısını çok yaşadım

Yha oylemi çok geç yapmişin sen dogru soyluosun aslinda gunum geçince yapmam lazım o zmn varsa yuzde doksan çikar testte ama ben dayanamadım bu sabah yapıverdim testi ikinci çizgi çokk silik çiktı hamilemiyim acaba supeliyim

7gun gectiinde ckmamsti canm iste snrasnda yapnca cikti.

gözünaydıınnn :) hayırlı olsun
💑💓
Cok tsk ederm cnm ins

Evet gecikince net belli oluyor yoksa kararsız kalıyor insan. Benim belirtilerim artınca meraktan yaptım bugün tahmin ettiğim gibi silik çıktı uf çarşıya gidip gezsem vakit geçirsem mi ne geçmiyor bu günler yahu :27:

Bu arada seni de tebrik ederim BtlCngz Rabbim acısını göstermesin inşallah... Gebelik sevincin doğumla neticelensin başka dertler çıkıp da sevincini gölgede bırakmasın... Doya doya mutlu ol

Benm anladigim gebelik yoksa silik cikmiyorms ikinci cizgi. Amin canm ins hepimize burda okudugm seyler iinsani korkutmyr degil bos gebelik kimyasal gebelik gibi :(

Cnm bnmkie boyleydiii ♥

ben öyle öğrendim adetimden 1 gün önce...adet günü de değerim 104 çıktı kanda..
kan testi yaptır...

Evet en garantisi.

Adetine yakin oldgu icin oyledir bnce canm benm 19gun gecmsti mesela sabah degerm 253 aksam 376 cikti.hic üzülme canm bekle bikac gun tekrar yaptr kan testi degeri takp etma olursun

Back