Canm gercektenmi yaa ben hala inanamiyorum normlde adetmde gecimeler oluyor ilk hafta geciktiginde kanda bise cikmadi 2hafta daha gecnce kendm yapayim dedim umarim dediğin gibidir benmde cok sagolll ♡♥ amin ins Allah isteyen herkeaeBenim de öyle olmuştu canım hayırlı olsun hamilesin :) Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Büyük ihtimalle hamilesin canım. Hayırlı olsun.
Benim arkadaşımın da böyle oldu.
Gidip kan tahlili yaptırınca hamilelik haberi aldı.
Büyük ihtimalle hamilesiniz.
Kizlar mrb ben dayanamadm gittm acile kan tahlili yaptirdm sonuc bhcg degerm 376 cikti snra baska hastaneye kadin dogumcuya gittm gosterdm ve hamileymisimmmm ♥ ama cok yeniymis daha sanırım oyuzdn testte cizgi silikti
Cnm idrar testini adet tarihin geçtiktenn sonrami yaptın bende ovulasyondan bu yana 13 gun geçti test yapsam çikarmi ki die soruyrm adet tarihime dort gun var
Yha oylemi çok geç yapmişin sen dogru soyluosun aslinda gunum geçince yapmam lazım o zmn varsa yuzde doksan çikar testte ama ben dayanamadım bu sabah yapıverdim testi ikinci çizgi çokk silik çiktı hamilemiyim acaba supeliyimEvet cnm 19gun gecmsti yaptiimda Canm bence adetn gecnce yap benm 7gun gectignde cikmamsti mesela gec dollenme olms sanirim
ooooYha oylemi çok geç yapmişin sen dogru soyluosun aslinda gunum geçince yapmam lazım o zmn varsa yuzde doksan çikar testte ama ben dayanamadım bu sabah yapıverdim testi ikinci çizgi çokk silik çiktı hamilemiyim acaba supeliyim
oooo
Tebrikler canim darısı başımıza neler yaptın anlatsana .ovulasyon te::sti kullanıyordun dimi
Kizlar mrb ben dayanamadm gittm acile kan tahlili yaptirdm sonuc bhcg degerm 376 cikti snra baska hastaneye kadin dogumcuya gittm gosterdm ve hamileymisimmmm ♥ ama cok yeniymis daha sanırım oyuzdn testte cizgi silikti
Tsk ederim cnm ama daha tam net bişey yok evet ovulasyon testi kullandım adetimin onbirinci gunu ikinci çizgi çok koyu çikti ogun ve ondan sonraki gunu iyi degerlendirdikgunumede daha uç gun var ama bugun dayanamadım yAptım ikinci çizgi çok silikte olsa çikti gibi ? Yarın kan tahlili yaptırcam sonucu kendi sayfamdan paylaşirim cnm
Evet cnm 19gun gecmsti yaptiimda Canm bence adetn gecnce yap benm 7gun gectignde cikmamsti mesela gec dollenme olms sanirim
Cnm idrar testini adet tarihin geçtiktenn sonrami yaptın bende ovulasyondan bu yana 13 gun geçti test yapsam çikarmi ki die soruyrm adet tarihime dort gun var
Ben de adetime üç gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hamileyim sanırım inşallah :26: Çünkü daha evvelki aylarda adetim gecikmişti test yapmıştım hiç çizgiden eser yoktu daha sonra adet olmuştum hamile değildim. Şimdi ikisini kıyas edince ümide kapılıyorum. Kan testi de yaptırmayacam bekleyecem adetim gecikirse tekrar evde test yaparım şöyle koyu çizgiyi de bir göresi geliyor insanın şunun şurasında ne kaldı ki canımmm üç gün
Ben de hala cesaret edip test yapamıyorum :Gecikmesini beklemek mantıklı galiba ama..beklemek çok zor:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?