• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar 2kere test yaptim 2side silik cikti

Besaraz

B: 76 ♡ G: ? ♡H:65
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
236
556
33
Kizlar Günaydın dun oglen test yaptim ikinci cizgi yoktu 15 20 dk sonra bi baktım diğer Cizgide silik ama belli oluyordu. Eczaneye gittim sordum buyuk ihtimal pozitif dedi genede test aldim ve az once yaptim bu sefer2. Cizgi beklemeden direk silik cikti merk ediyorum hamile olduğunu bu şekilde ogrenen varmii?? Telefondan girdigim icin fotoda ekleyemedim..

Benim de öyle olmuştu canım hayırlı olsun hamilesin :) Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Benim de öyle olmuştu canım hayırlı olsun hamilesin :) Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Canm gercektenmi yaa ben hala inanamiyorum normlde adetmde gecimeler oluyor ilk hafta geciktiginde kanda bise cikmadi 2hafta daha gecnce kendm yapayim dedim umarim dediğin gibidir benmde cok sagolll ♡♥ amin ins Allah isteyen herkeae
Nasip etsin ins.

Benim arkadaşımın da böyle oldu.

Gidip kan tahlili yaptırınca hamilelik haberi aldı.

Büyük ihtimalle hamilesiniz.

Kizlar mrb ben dayanamadm gittm acile kan tahlili yaptirdm sonuc bhcg degerm 376 cikti snra baska hastaneye kadin dogumcuya gittm gosterdm ve hamileymisimmmm ♥ ama cok yeniymis daha sanırım oyuzdn testte cizgi silikti

Kizlar mrb ben dayanamadm gittm acile kan tahlili yaptirdm sonuc bhcg degerm 376 cikti snra baska hastaneye kadin dogumcuya gittm gosterdm ve hamileymisimmmm ♥ ama cok yeniymis daha sanırım oyuzdn testte cizgi silikti

Cnm idrar testini adet tarihin geçtiktenn sonrami yaptın bende ovulasyondan bu yana 13 gun geçti test yapsam çikarmi ki die soruyrm adet tarihime dort gun var

Cnm idrar testini adet tarihin geçtiktenn sonrami yaptın bende ovulasyondan bu yana 13 gun geçti test yapsam çikarmi ki die soruyrm adet tarihime dort gun var

Evet cnm 19gun gecmsti yaptiimda Canm bence adetn gecnce yap benm 7gun gectignde cikmamsti mesela gec dollenme olms sanirim

Evet cnm 19gun gecmsti yaptiimda Canm bence adetn gecnce yap benm 7gun gectignde cikmamsti mesela gec dollenme olms sanirim
Yha oylemi çok geç yapmişin sen dogru soyluosun aslinda gunum geçince yapmam lazım o zmn varsa yuzde doksan çikar testte ama ben dayanamadım bu sabah yapıverdim testi ikinci çizgi çokk silik çiktı hamilemiyim acaba supeliyim

Yha oylemi çok geç yapmişin sen dogru soyluosun aslinda gunum geçince yapmam lazım o zmn varsa yuzde doksan çikar testte ama ben dayanamadım bu sabah yapıverdim testi ikinci çizgi çokk silik çiktı hamilemiyim acaba supeliyim
oooo
Tebrikler canim darısı başımıza neler yaptın anlatsana .ovulasyon te::sti kullanıyordun dimi :nazar:

oooo
Tebrikler canim darısı başımıza neler yaptın anlatsana .ovulasyon te::sti kullanıyordun dimi :nazar:

Tsk ederim cnm ama daha tam net bişey yok evet ovulasyon testi kullandım adetimin onbirinci gunu ikinci çizgi çok koyu çikti ogun ve ondan sonraki gunu iyi degerlendirdik :1: gunumede daha uç gun var ama bugun dayanamadım yAptım ikinci çizgi çok silikte olsa çikti gibi ? Yarın kan tahlili yaptırcam sonucu kendi sayfamdan paylaşirim cnm:16:

gözünaydıınnn :) hayırlı olsun inşallah.

💑💓

Tsk ederim cnm ama daha tam net bişey yok evet ovulasyon testi kullandım adetimin onbirinci gunu ikinci çizgi çok koyu çikti ogun ve ondan sonraki gunu iyi degerlendirdik :1: gunumede daha uç gun var ama bugun dayanamadım yAptım ikinci çizgi çok silikte olsa çikti gibi ? Yarın kan tahlili yaptırcam sonucu kendi sayfamdan paylaşirim cnm:16:

Ben de adetime üç gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hamileyim sanırım inşallah :26: Çünkü daha evvelki aylarda adetim gecikmişti test yapmıştım hiç çizgiden eser yoktu daha sonra adet olmuştum hamile değildim. Şimdi ikisini kıyas edince ümide kapılıyorum. Kan testi de yaptırmayacam bekleyecem adetim gecikirse tekrar evde test yaparım şöyle koyu çizgiyi de bir göresi geliyor insanın şunun şurasında ne kaldı ki canımmm üç gün :37:

Evet gecikince net belli oluyor yoksa kararsız kalıyor insan. Benim belirtilerim artınca meraktan yaptım bugün tahmin ettiğim gibi silik çıktı uf çarşıya gidip gezsem vakit geçirsem mi ne geçmiyor bu günler yahu :27:

Bu arada seni de tebrik ederim BtlCngz Rabbim acısını göstermesin inşallah... Gebelik sevincin doğumla neticelensin başka dertler çıkıp da sevincini gölgede bırakmasın... Doya doya mutlu ol

Ben de hala cesaret edip test yapamıyorum ::( Gecikmesini beklemek mantıklı galiba ama..beklemek çok zor:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de adetime üç gün var bu sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Hamileyim sanırım inşallah :26: Çünkü daha evvelki aylarda adetim gecikmişti test yapmıştım hiç çizgiden eser yoktu daha sonra adet olmuştum hamile değildim. Şimdi ikisini kıyas edince ümide kapılıyorum. Kan testi de yaptırmayacam bekleyecem adetim gecikirse tekrar evde test yaparım şöyle koyu çizgiyi de bir göresi geliyor insanın şunun şurasında ne kaldı ki canımmm üç gün :37:

İnş hamilesindr bende bi saat once saglik ocagına kan tahlili yaptrdm sonucu saat dortte alcam senn ikinci çizgi nasıl çikti sadece çizgi seklinde izmi vardı yoksa izin ustunde hafif pembeleşme varmıydı ben testi adetten uç gun once yaptım ikinci çizgi iz gbi çıktı kafam karişti bu ay çok umitlendim hamile deilsem hayal kırıklıgı yasarım :ssz:

Ben de hala cesaret edip test yapamıyorum ::( Gecikmesini beklemek mantıklı galiba ama..beklemek çok zor:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ewet yha beklemek çok zor o yuzden iki gun daha bekleyemedim saglik ocagında kanda hamilelik testi yaptrdım saat dortte almaya gidicem sonucu zmn yaklastıkça heycanim artyr inş bu ay olmştur senn kaç gun var beklnn adet trhne

Back