- 4 Nisan 2024
- 108
- 59
- 21
- Konu Sahibi hayattan bir kesit
Kızlar sizin yaşlar ne5aa hepsi benimkilerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sizin yaşlar ne5aa hepsi benimkilerin
Amin amin inaşşalah güzel güzel haberler alalımUmarım hep beraber çok güzel haberler alırız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben 24 yaşındayım siz bide nerde tedavi gördünüzKızlar sizin yaşlar ne
Herkezin farklı oluyo ama doktorum böyle şeyler olabilir herkezin farklı agrın olursa kötüyü düşünme dediMerhabalar, ben de 24 mayısta 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Felaket bir bel ve kasık agrım var özelllikle bel agrım dizlerime vuruyor. Sizde de böyle bir durum var mı
Çok teşekkür ederim, ben de belim ayrılcak gibi olunca bi telas yapacak gıbı oldum. Bu kadar bel agrısını ilk defa yaşıyorumHerkezin farklı oluyo ama doktorum böyle şeyler olabilir herkezin farklı agrın olursa kötüyü düşünme dedi
Yinede en iyisiniz kendi doktorunuz bilirÇok teşekkür ederim, ben de belim ayrılcak gibi olunca bi telas yapacak gıbı oldum. Bu kadar bel agrısını ilk defa yaşıyorum
Kızlar bnce sürekli uzandiginiz için bmde dün oldum iğne yaptığım yerler ağrıyorÇok teşekkür ederim, ben de belim ayrılcak gibi olunca bi telas yapacak gıbı oldum. Bu kadar bel agrısını ilk defa yaşıyorum
Kızlar bnce sürekli uzandiginiz için bmde dün oldum iğne yaptığım yerler ağrıyor
Benim çok öyle ağrılarım yok siz çok dikkat ediyor musnz illki eğilim gerken şeyler oluyor uzanıyor musnz cokMerhabalar, ben de 24 mayısta 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Felaket bir bel ve kasık agrım var özelllikle bel agrım dizlerime vuruyor. Sizde de böyle bir durum var mı
Ben hiç uzanmıyorum. Normal hayatıma devam edıyorum. Hızlı hareket etmeden agır kaldırmadan fılan, dınlene dınlene yani.Benim çok öyle ağrılarım yok siz çok dikkat ediyor musnz illki eğilim gerken şeyler oluyor uzanıyor musnz cok
Dün mu transfer oldunBen hiç uzanmıyorum. Normal hayatıma devam edıyorum. Hızlı hareket etmeden agır kaldırmadan fılan, dınlene dınlene yani.
Ankara bahçeci deBen 24 yaşındayım siz bide nerde tedavi gördünüz
Evet dün öğlen. Doktorum sürekli yatma dinlene dinlene rutin hayatına devam et dedi. Bakalım hayırlısı artıkDün mu transfer oldun
Nerde oldunAmin bnde dün öğlen oldum sen hangi iğne ilaçları kullniyon
inşallah çok güzel olur hepimizinki ben istanbuldayım ama bahçecide yaptırmadım doktorun iyi hoşgörülümüydü benimki çok iyi davrandı bu süreçteAnkara bahçeci de
Bişey sorcam sende igneleri çıkartikrn zorlanıyomusun bende takılıyo hissi oluşuyoAmin bnde dün öğlen oldum sen hangi iğne ilaçları kullniyon
Benim sonradan morarir ya bı yerin o şekilde bı ağrı oluşuyorBişey sorcam sende igneleri çıkartikrn zorlanıyomusun bende takılıyo hissi oluşuyo