- 4 Nisan 2024
- 108
- 59
- 21
- Konu Sahibi hayattan bir kesit
Merhabalar benim 24mayis Ankara bahçeci tüp bebek merkezinde berfu demir hocaya transferim var başka olacak olan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar benim 24mayis Ankara bahçeci tüp bebek merkezinde berfu demir hocaya transferim var başka olacak olan varmi
Benim 25 inşallah herşey iyi giderDüşünceniz için teşekkür ederim bu meşakkatli yolda bu mecra bı nebze olsun insanı rahatlatıyor iyi dilekeriniz önerileriniz için sağolun
Berfu hoca da miBenim 25 inşallah herşey iyi gider
Embriyo kaluteni biliyor musunuzBenim 25 inşallah herşey iyi gider
Yok başka bir yerde yaptırdım doktorum ayşe karahasanogluBerfu hoca da mi
Yok bilmiyorum yarın sorarım heyecanlımısın ilk mi seninEmbriyo kaluteni biliyor musunuz
Amin inşallah benim ilk cumartesi var ve ben çok kötü hastalandım bütün moralim bozuldu soguk algınlıgı grip hepsini beraber yaşıyorum artık sonumuz hayır olsun inşallahBenim ikinci tedavim ve cuma transferim var ilki kadar heyecanlıyim Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasin
Amin ben burdan mesjalari hiç göremiyorum ya gogladan girip yazmayana kadarAmin inşallah benim ilk cumartesi var ve ben çok kötü hastalandım bütün moralim bozuldu soguk algınlıgı grip hepsini beraber yaşıyorum artık sonumuz hayır olsun inşallah
Appstorda yok uygulama yaa benimde öyle oldun mu tranfer nasıl hissediyorsunAmin ben burdan mesjalari hiç göremiyorum ya gogladan girip yazmayana kadar
Benimde yarın hakımızda hayırlısı olsunbenimde ilk bende heyecanlıyım bakalalım nasıl olucakMerhabalar benimde 25 Mayıs. Şimdi aradılar bilgi için. İlk denememiz heyecanlandım bayağı.
Transfer oldum canım bomboş hossdiyorum hep uzanıyorum daha hiç çok özür diliyorum büyük tuvalate ckmadim kendimi zormalak istemiyorumAppstorda yok uygulama yaa benimde öyle oldun mu tranfer nasıl hissediyorsun
Embriyo kalitenizi biliyorbmusnuzBenimde yarın hakımızda hayırlısı olsunbenimde ilk bende heyecanlıyım bakalalım nasıl olucak
Bende iki saat önce oldum birazdan çıkıcam hastaneden doktorum asla stres yapma olmadı diye de düşünme dedi sende öyle yap hep olucak diye düşünTransfer oldum canım bomboş hossdiyorum hep uzanıyorum daha hiç çok özür diliyorum büyük tuvalate ckmadim kendimi zormalak istemiyorum
5aa hepsi benimkilerinEmbriyo kalitenizi biliyorbmusnuz
Benim de 4aa5aa hepsi benimkilerin
Umarım hep beraber çok güzel haberler alırız Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBende iki saat önce oldum birazdan çıkıcam hastaneden doktorum asla stres yapma olmadı diye de düşünme dedi sende öyle yap hep olucak diye düşün