• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 22 haftalık hamileyim cuma günü eşimin doğum günü süpriz yapmak istiyorum ne yapabilirimm

nur891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
100
48
98
35
Kızlar 22 haftalık hamileyim cuma günü eşimin doğum günü süpriz yapmak istiyorum ne yapabilirimm

Benim de evlilik yıldönümüm geliyo napsam kızlar aklıma bişey gelmiyo var mı fikri olan??

evet bebekle ilgili bişeyler yapmak istiyorum yapan vardr belki diye fikir almak istedim
güzel bir yemek hazırlayabiliyorsan hazırla bence.
bebeğe bi iki kıyafet alıp hepsini ayrı kutulara koy.
içine de notlar yaz, sanki bebeğin ağzından.
bunu giyerken şöyle yapıcaz, böyle yapıcaz diye.
ve onun adına babasına bir mektup yazabilirsin sonda da.
çok anlamlı olur bence.

4 boyutluda bebeğin yüzünün fotosunu alıp çerçeve ile verebilirsin tabi şanslıysan çünkü benim oğlum 28. haftaya kadar yüzünü kapatmıştı :)

aaa . Umarıum iyi bi şekilde süpriz yapabilirsin <3 <3 <3

4 boyutluda bebeğin yüzünün fotosunu alıp çerçeve ile verebilirsin tabi şanslıysan çünkü benim oğlum 28. haftaya kadar yüzünü kapatmıştı :)
son gittiğimizde bizimkide yüzünü göstermedi o yüzden fotomuz yok 4 boyutlu:( ama başka ultrason fotoları var 3 lü çer.eve alıp üçümüzü ayrı ayrı dedğin gibi koyabilirm :) saol canım

son gittiğimizde bizimkide yüzünü göstermedi o yüzden fotomuz yok 4 boyutlu:KK43: ama başka ultrason fotoları var 3 lü çer.eve alıp üçümüzü ayrı ayrı dedğin gibi koyabilirm :) saol canım
Daha çok küçük annesi ilerde gösterecektir sağlıklı doğumlar dilerim :)

Bebeğinin ağzından babasına mektup yazabilirsiniz hem ilerisi için hatıra kalır;)

Back
X