Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç haftalık hamile olduğunla sürprizin ne ilgisi var?Kızlar 22 haftalık hamileyim cuma günü eşimin doğum günü süpriz yapmak istiyorum ne yapabilirimm
tam ben yazacaktım sen yazdın hamilelikle ne ilgisi var diyekaç haftalık hamile olduğunla sürprizin ne ilgisi var?
bebekle ilgili mi sürpriz yapmak istiyorsun?
evet bebekle ilgili bişeyler yapmak istiyorum yapan vardr belki diye fikir almak istedimkaç haftalık hamile olduğunla sürprizin ne ilgisi var?
bebekle ilgili mi sürpriz yapmak istiyorsun?
bebekle ilgili bişeyler yapmak istiyorum o yüzden onu belirttim yapan arkadaşlar vardr belki diyetam ben yazacaktım sen yazdın hamilelikle ne ilgisi var diye
Bi çift patik al kutuya koy içine de Notlar yaz bebeğin ve eşinle ilerde yapacagınız güzel hayaller..bebekle ilgili bişeyler yapmak istiyorum o yüzden onu belirttim yapan arkadaşlar vardr belki diye
haha çok komiksin ya güzelce bir soru sordum dalga geçmenizin bi manası yok23 haftalık hamile olsaydın çok güzel önerilerim olacaktı.
1 haftayla kaçırdın![]()
çok güzel fikir çok sağol canım bunu yapacağım :)Bi çift patik al kutuya koy içine de Notlar yaz bebeğin ve eşinle ilerde yapacagınız güzel hayaller..
Dalga geçmedim zaten şaka yaptımhaha çok komiksin ya güzelce bir soru sordum dalga geçmenizin bi manası yok
güzel bir yemek hazırlayabiliyorsan hazırla bence.evet bebekle ilgili bişeyler yapmak istiyorum yapan vardr belki diye fikir almak istedim
son gittiğimizde bizimkide yüzünü göstermedi o yüzden fotomuz yok 4 boyutlu4 boyutluda bebeğin yüzünün fotosunu alıp çerçeve ile verebilirsin tabi şanslıysan çünkü benim oğlum 28. haftaya kadar yüzünü kapatmıştı :)
Daha çok küçük annesi ilerde gösterecektir sağlıklı doğumlar dilerim :)son gittiğimizde bizimkide yüzünü göstermedi o yüzden fotomuz yok 4 boyutluama başka ultrason fotoları var 3 lü çer.eve alıp üçümüzü ayrı ayrı dedğin gibi koyabilirm :) saol canım
Kızlar 22 haftalık hamileyim cuma günü eşimin doğum günü süpriz yapmak istiyorum ne yapabilirimm