Kızlar 2010 kpss ile ilgli kafam karıştı.Yardımınıza ihtiyacım var

dream83

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
251
0
296
İstanbul
Öncelikle hepinize merhaba.2005 yılında Anadolu üniversitesi (aöf) 2 yıllık halkla ilişkiler bölümünden mezun oldum.Geçen sene yine aöf işletme fakültesi 3.sınıfına (dikey geçiş)
kayıt yaptırdım.Şu an 4.sınıftayım ve mezun olabilecek durumdayım.Gerçi finaller henüz açıklanmadı ama notları çok iyi.Mezuniyetim kesinleşti bence.
Bu sene yapılacak kpss önlisansa başvurmak istiyorum çünkü lisans için olanın başvuru süresi doldu.Ama birkaç yerde Lisans mezunları başvuramaz gibi bişeyler yazıyor.Kafam çok karıştı.Başvurabilir miyim, başvuramaz mıyım, nasıl bir yol izliycem,nasıl kayıt yaptırıcam hiçbişey bilmiyorum.Bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.

Başvurabilirsiniz ama yerleştirilseniz bile yok sayılır işleminiz.
En son mezuniyet geçerlidir.
keşke lisansa başvursaydınız bütle falan hallederdiniz kalsanız bile..

Başvurabilirsiniz ama yerleştirilseniz bile yok sayılır işleminiz.
En son mezuniyet geçerlidir.
keşke lisansa başvursaydınız bütle falan hallederdiniz kalsanız bile..

Çok teşekkür ederim.Artık seneye kaldı desenize.Gerçi şimdi düşünüyorum da (yeni dank etti kafama) Aralıkta doğum yapacağım zaten.. Buna girmiş ve atanmış olsaydım da doğum yapmış olacaktım.Herşey kısmet.Tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…