Gelinlik Modelleri Kızlar 2009 Gelinlik Modasından Beğendiklerim Belki İham Olur

emeğine sağlık...pek bi gösterişli seviyorum böyle kabarık gelinlikleri napim :kedi:

bende kabarık tül etekli olanı beğendim
benim gelinliğimde 2010 model firmanın tanıtım için yolladığı koleksiyondan düğünden sonra resimleri paylasacağım... a.s.

ılk gelinlik ve sondan dördüncüye bayıldım.Çook güzelmiş bunlar hihoyyyt

ikinci ve sonuncu gelinlik gerçekten çok hoş çok güzel.. ya ne bilim ben sade ama kabarık gelinlikleri çok sewiorum kaydirigubbakcemile2

emeğine sağlık...pek bi gösterişli seviyorum böyle kabarık gelinlikleri napim :kedi:

BAYıldııııııııııım yahu ben napıcam böyle seçmiştim gelinliğimi ama böyle modeller görünce duramıyorum fikir değiştiriyorum bende kabarık modellere bitiyoruum yaaaaa harika harikaaa

şimdi 2009 modellerine bakyom hep tarlatansız elbise gibi gelinlik dediğin kabarık olacak kardeşim :)

evet o modeli bende çok beğendm ama 2009 değil sanırım o arada bikaçtane kaynamış olabilir kızlar...ama çok hoştu ve dayanamadım beğendiklerimi koydum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…