ya kızlar hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız şaşırdım ..yağmurum silkelen ve kendine gel , tatlım şaka bi yana şu kararını bir kez daha düşün..
dersen ki maddi olarak çalışmak zorundayım ve adanada iş bulamıyorum o zaman anlarım ve sana başarılar dilerim , ama maddi ihtiyacınız yoksa sırf devlette çalışıyım işim olsun diyosan yapma etme derim ben sana.. ben bir senedir neler yaşadığımı az çok paylaştım burda , seni zor bir süreç bekliyor demek inan çok kolay ama yaşayacakların , yavrunun yaşayacakları , eşinin yaşayacakları..
kızma bana lütfen böyle sert yazdığım için ama çok büyük bir işe kalkışıyorsun , ailenin yanına gelecek olması belki seni rahatlatıyordur ama tam tersi birde onlarla uğraşacaksın , yabancı bir şehir , ailen uyum sağlamaya çalışacak , sen şehre uyum sağlamaya çalışacaksın , ailenle yaşamaya başlayacaksın ortada çocuğun olucak ,bi tarafta işin..
şunu bilir şunu söylerim paraya ihtiyacım olmasa 5 dakika kocamdan ayrı kalmam maalesef mecburum ve en kısa zamanda kocamın yanına taşınmak için elimden geleni yapıyorum...o yüzden çok ama çok iyi düşünün.. sonuçta orda ödeyeceğin ev kirası , yemen içmen kalorifer , doğalgaz.. kazandığın zaten gidecekse hiç kalkışma böyle bi işe.
lütfen yanlış anlama , seni bir dost olarak gördüğüm için yazıyorum bunları..
hayırlısı olsun tatlım