kızlar 2 yıl aradan sonra ıse baslıyorum hemde baska bır sehırde...

ben yukarıyı okumamıştım canım..
çok afedersiniz..eşinin ne iş yaptığını okudum tatlım..
yeni hayatında başarılar dilrim:))

ben de baktım canım o atamaya memur falan alsalardı tercih yapacaktım baktım hepsi mühenis sürpriz olmuş ama güzel olmuş boşver biraz zorlukları olacak tabi

ya kızlar hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız şaşırdım ..yağmurum silkelen ve kendine gel , tatlım şaka bi yana şu kararını bir kez daha düşün..
dersen ki maddi olarak çalışmak zorundayım ve adanada iş bulamıyorum o zaman anlarım ve sana başarılar dilerim , ama maddi ihtiyacınız yoksa sırf devlette çalışıyım işim olsun diyosan yapma etme derim ben sana.. ben bir senedir neler yaşadığımı az çok paylaştım burda , seni zor bir süreç bekliyor demek inan çok kolay ama yaşayacakların , yavrunun yaşayacakları , eşinin yaşayacakları..

kızma bana lütfen böyle sert yazdığım için ama çok büyük bir işe kalkışıyorsun , ailenin yanına gelecek olması belki seni rahatlatıyordur ama tam tersi birde onlarla uğraşacaksın , yabancı bir şehir , ailen uyum sağlamaya çalışacak , sen şehre uyum sağlamaya çalışacaksın , ailenle yaşamaya başlayacaksın ortada çocuğun olucak ,bi tarafta işin..

şunu bilir şunu söylerim paraya ihtiyacım olmasa 5 dakika kocamdan ayrı kalmam maalesef mecburum ve en kısa zamanda kocamın yanına taşınmak için elimden geleni yapıyorum...o yüzden çok ama çok iyi düşünün.. sonuçta orda ödeyeceğin ev kirası , yemen içmen kalorifer , doğalgaz.. kazandığın zaten gidecekse hiç kalkışma böyle bi işe.

lütfen yanlış anlama , seni bir dost olarak gördüğüm için yazıyorum bunları..
hayırlısı olsun tatlım

işin hayırlı olsun yağmurcum
valla kızma ama bende andinaya katılıyorum canım
şartlar ne kadar iyide olsa düşün derim ben
zor bir süreç çünkü

saol maytabım valla yazılanları okuyunca kendimden şüphe ettim bi an sositososito

yagmurcum ısın hayırlı olsun
andınanın yazdıgı gıbı zor bır surec senı beklıyor bunları kaldırabıleceksen bu ısı kabul et derım ben yada 1 yıldan sonra tayın ısteme sansın varsa dısını sıkıp esının yanına gel bu kararı kendın verıceksın kendıne ıı bak canımcım

özelede yazım canım ben sivastayım, yardımım olursa bana meil adersini yaz msn de görüşelim ..
bende kasım annesiyim, çok sık kullanmamak birlikte bu sayfayı seviyorum ...
işin hayırlı olsun darısı hepimizin başına ..

sivas şimdi soğuk ..adanadan geleceğine göre bebeğinede yeni şeylşer alman gerek kesinlikle kaban eldiven ve atkı al.. ve tutuğun ev mümkünse merkezi sistem olsun ..
yardım istersen msn den görüşebiliriz

bu topice bakmaya anca fırsatım oldu
gerçekten tüm yorumları yazılanları okudum
ama yagmur ne yalan söleyeyim ben de andinaya katılıyorum
evet bir kadının ayaklarının üstünde durması maddi kazancının olması önemli bir unsur ama farklı şehirde eşinden uzakta bir evlilik yürütmek bir çocuk büyütmek ne kadar doğru bilemiyorum ..
evet özel sektörde çalışmanın gerçekten zorlukları var ben de özel sektördeyim ne zaman başımıza ne gelecek hangi saatte aranıcas ne zaman işten çıkartılırız emekli olabilirmiyiz bilmiyorum bunların hepsi muamma ama biliyorum ki evimdeyim eşimin yanındayım anne her nekadar senin canın kanın da olsa eşinin yerini doldurmayacak artık sen farklı bir aile kurdun kendine tekrar anne baba çatısı altında yaşamay zor olacak vs. vs .
bencede eğerki ekonomik sıkıntın yoksa illa çalışmak zorunda değilsen bir kez daha gözden geçir bu farklı şehire yerleşme fikrini derim ben
ne olursa olsun hakkından hayırlısı

hayırlı olsun canımcım bende lelale ve andinaya katılıyorum bu iş senin için garentiyse ve istiyorsan eşin özel sektörde sanırım o neden savasta iş aramıyor canım belki biraz issiz kalır ama ailesinden uzak kalmaz ben yapamazdım eşinden uzakta için nasıl rahat edicek canım ne yer ne içer iyi mi hasta mı benim eşim bensiz açlıktan ölmez ama pislikten ölür ne kadar devam edicek ki bide kısa bi süreyse eyvallah ama sen ordan emekli olurum diyosun eşinde özelde tayin filan olmaz bilmiyom valla allah kolaylık ve sabırlar versin

dsi bize cok yakin babam gilin evinin arkasi oluyo hemen kümbet diyorlar oraya bulursun yakin bir ev ins ya

andıcım maytabım lelalım kızlar cok sagolun herkese cok tesekkur ederım benı yalnız bırakmadıgınız ıcın. oncelerı bende gıtmesemmı dıye cok dusundum ama sonra dsı personeldekı adam turkıyede hersey olur adamını bulursanız buraya tayın olabılırsınız dedı .acıkcası bızde adam arıyoruz ıns bısıler olur.ama bıze soylenen de orda once ıse baslamam gerektıgı.en az 6 ay calısmam gerekıyormus hatta bu sure 1 yıl belkı daha uzun sure olabılır bılemıyorum.belkı de hıc tayın olamıcak ama zaten o noktaya gelırsek esıme ısten cıkmasını soylerım sonucta ısı garantılı olan ben olucam.o da ozelde calıstıgı ıcın neyın ne olacagı hıc bellı degıl.kızlar valla ne bılım ya ıcım kararıyo dusununce. annemlerle yasamak cok zor olacak tabı. 7.5 yıllık evlıyım esımden ayrılmak da zor.esım her hafta sonu gelırım dese de cok zor 4.5-5 saat bunun karı var kısı var kı kıs geldı cattı.bebegıme daha ıyı bır gelecek ıcın bu fırsatı kacırmak ıstemıyorum tabı bu bır fırsatsa :uhm:

Son düzenleme:
bende kümette oturuyorum sayılır, sivas küçük bir yer. DSi şehrin dışı gibi ama şehrin mekezi ile arasındaki mesafe 15 dk. yani evi merkezde de tutabilirsin . sanırım servisiniz var ..
benim eşimin iş yeri merkezde ve oturduğum yeer 7 km. DSı ve merkez arsı 16 km gibidir. doğalgaz sivasa geldi.ve evlerde kullanılıyo ama faturadan dolayı tam verimli yakmayabilirler, bu yüzden merkezi ısıtmalı bir yer tutmanı tavsiye ederim. ev kiraları kümbet mevki 350 gibi olabilir. merkezde de eve göre 400 - 650 gibi olabilir ... yardımcı olabileceğim bişey olursa ben burdayım .. kiralık ev için çevreye bakalım bakalım ... tekrar hayılı olsun. sivas memelket olarak soğuktur ama insanları iyidir, samimidir için rahat olsun

cnm msn de gorustuk ama buradan da tesekkur etmek ıstedım ılgılendıgın ıcın.ınsallah hersey cok guzel olur.darısı tum ısteyenlerın basına.

X