kızlar 2 yıl aradan sonra ıse baslıyorum hemde baska bır sehırde...

yagmur77

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.122
2
arkadaslar herkese merhaba benı merak eden arkıdesler yaklasık 1 haftadır gıremedım.hem bılg.ım çoktu hemde sızınle paylasacagım nedenlerden dolayı nete hıc gıremedım ama aklım hep sızdeydı bır an once sızlerle paylasmak ıstedım 28 ekımde dsı sıvasa atamamın cıktıgını ogrendım.cok sevınemedım cunku mevcut duzenı bozup gıtmek cok zor gelıyor bana.annemler de ankaradan benım ıcın gelecekler mertıme bakmak ıcın. esım adana da ben sıvasta tayın ısı de zor gıbı bakalım nasıl olacak. dunden berı ıstenen evraklarla ugrasıyorum.lojman da hemen cıkmaz dedıler sıvaslı olanlar nereden ev tutmalıyım bana yardımcı olun kızlar.bu arada dogum gunu hazırlıklarımızda suruyor.dogum gununu bayramdan sonra yapacaktım ama goreve baslıyacagım ıcın bu ayın 21 ınde yapacagım gercek dogum gununden 10 gun once yanı.
dogum gunu ıcın magnetlerım tamam kızlar hedıyelıklerımı de hazırladım.kurabıyelrım ıcın kalıplarım da hazır.bır tek davetıyem kaldı.hepsını fotolayıp koyacam.
bu arada herkesler nasıl.umarım hersey yolundadır anneler.yasına gıren tum bebıslerımızı opuyorum ve nıce nıce yıllara saglıkla gırsınler ınsallah.

yağmurcum öncelikle yeni işin hayırlı olsun diyeyim..
belki bir süre sizin için zor geçecek ama iyi tarafı annenler yanında olacakmış...eşinin seni ve yavrunuzu çoook özleyeceği kesin.. Allah yardımcınız olsun..
doğum günü hazırlıklarınada kolay gelsin.. hadi bakalım fotolarıda merakla bekliyorum...

nazlımelegım cok tesekkur ederım.esım ıcın zor olacak gercekten ılk baslarda gıtme dedı zaten.su aralarda baya bır huzun var evde.ben oglumdan nasıl ayrılacam deyıp duruyor.

ah yağmurum ahhhhh.. canım bizim gibi olacaksın desene , lütfen iyi düşün , göründüğünden daha zor bu şekilde yaşamak.. hayırlısı olsun tatlım

andıcım haklısın gorundugunden cok daha zordur emınım.ozellıkle oglum ıcın babasına cok duskundur cunku. ama obur yandan da garantılı bır ısım var artık. ne bılım valla cok karısıgım cnm ...

canım çok sevindim.hayırlı olsun..garantili bi iş çok zor bu devirde onun için bütün zorlukların üstünden gelmeye bak canım..ilk başta mutlaka zor olacaktır ama inanki sonunda değecektir..benim sivaslı arkadaşlarım var senin için ararım canım..yarın bi arayayım nereden ev tutasın bakalım..tekrar tebrik ederim canım..

cok tesekkur ederım gulızcım ınsallah dedıgın gıbı deger cnm.cok sevınırım sıvasta nerelerden ev tutabılırım netten bakındım ama bır fıkrım yok bılmedıgım bır sehır sonucta.ev kıraları ne kadar DSı ye yakın yerler varmı en azından oglen arası eve gıdebılecegım kadar yakın olsa super olur.arada oglumu gormek bana da ıyı gelecektır cunku.tabı bır de kalorıferlı olmalı.

cnm hayırlısı olsun mutlaka zordur ama olsun oğlunun geleceğine katkın olcak garanti iş bulmak zor bu zamanda annenlerlemi kalcaksın cnm ne kadar süre sivasta kalcaksın

canim önce hayirli olsun bende sivasliyim ama sivasda yasamiyorum sivasa kis geldi valla heryer kar cok soguk gecer sivas sen kesin kalioferli tut bildigim kadariyla cok pahali degil bazi sehirlere göre ama yinede bilmiyorum tam merkeze mi gideceksin merak ettim bizde tam merkezde kaliyoruz izine gidince

kızlar cılegım my severcım evet canlarım annemler de ankaradan gelıcekler benımle kalmak ıcın.annem bır tanedır benım ama babamla pek anlasamam.hele evlendıkten sonra annebabayla oturmak cok zor gelecek ama sagolsunlar genede kendı aılen gıbısı yok tabı.
elıfsevdecım sıvası hıc bılmıyorum ama dsı nın personel sefıyle gorustum gecen gun kar varmıs bız adana da kısa kollularla oturuyoruz evde dedım.sasırdı.donacaz oraya gıdınce sanırım :-)))ya dsı ye yakın yerler kı varsa tabı tercıhımdır cunku oglen arasında eve gıder oglumu severım.

yagmur yenı ısın hayırlı olsun
sonu ne kadar guzel olsa da zor bır yasam seklı senı beklıyor
merak ettıgım esın ne ıs yapıyor bılmıyorum ama tayın ısteme sansınız yok mu
bır araya ne kadar sure sonra gelebıleceksınız

mınıgım esımde muhendıs ama ozel sektorde calısıyor gelme sansı hıc yok cnm.benım tayın ısım olmazsa cok zor bır araya gelmemız.ben sakayla karısık cık ısten sen evde cocuga bak ben sana bakarım dıyorum olur dıyo gulerek .-))))

yağmurcuğum yeni işin hayırlı olsun
devlet garantisi bir iş bu devirde nimet sayılır
minik kalimeronun dediği gibi eşinin de tayin v.b. bir durumu olamaz mı

Hyırlı olsun yağmurcum bu önemli bir fırsat senin için.Biraz ayrı kalacaksınız ama inşallah en kısa zamanda çıkar tayinin .Yeni haytaında mutluluklar.

çitoscum remedıoscum cok tesekkurler kızlar ıyı dıleklerınız ıcın.Allahtan hep emeklı olabılecegım bır ıs ıstemıstım cunku ozel sektorde 5 yıl calıstım ne gecem ne gunduzum vardı ne de haftasonum.o yuzden bebısle hele ozelde calısmam ımkansızdı gıbıydı artık.ınsallah bu ıs benım ıcın uzun uzun yıllar calısıp emeklı olabılecegım bır ıs olur.

selam canım öncelikle hayırlı olsun yeni işin devlet garantisi olması çok iyi tabi inşallah kolay geçer senin için ama eşinle ayrılık baya zor olacak sanırım tayininin yeniden Adana'ya çıkabilmesi için en az 1 yıl çalışman gerekiyor gittiğin yerde öyle mi ben öyle diye hatırlıyorum
şu geçenlerde mühendis ataması yapmışlardı o zaman mı başvurdun sen buna
neyse farketmez allah kolaylık versin
benim kuzenim de sivasın bir köyünde ama merkezde kalıyor güliz bir arasın bakalım bulamazsa ben de kueni arayım yardımcı olur

sagol beyaz melegım evet 2009/5 tercıhlerınde atandım.aslında ben kasımı beklıyordum ama hatta son gundu tercıh yaptıgımda pek beklemıyordum ustune de dusmedım zaten acıklandıktan bır gun sonra ogrendım takıp etmedıgım ıcın :-))) ben aradım dsı yı merkezde calısacaksınız dedıler.bende oraya yakın bır yerde ev tutmak ıstıyorum.

yağmur işin hayırlı olsun canım..
bir süre baya zor gelir..fakat bir süre sonra alışırsın..
eşin ne iş yapıyor onunda seninle beraber gelme imkanı yokmu???

X