• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar 2 ayda bu şekilde kaç kilo verebilirim ?

saphira19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
118
0
0
İstanbul
sabahları kepek ekmek biraz yarım yağlı peynir 3 zeytin ve salatalık yiyorum yanında da şekersiz çay . arada yeşil elma. öğlen aşırıya kaçmamak şekilde istediğimi yiyorum .. akşamda en geç 6 da yemeğimi yiyorum sebze yemeği .. 6 dan sonra hiç birsey yemiyorum ve her gün 40 dk aralksız yürüyüş ve 1 saat egzersz ve pilates yapıyorum .. 3 gündür uyguluyorum bunu ve açta kalmıyorum kendimi çok iyi hissediyorum ancak malum yaz geliyor ve 2 ayda 10 kilo hedefliyorum başarabilir miyim ? ekstra önerileriniz var mı ?

canım bu kadar spor yapıyorsun ama et göremedim menünde
proteinede ağırlık vermelisin bence
öğlen ne yediğini net yazmadığın için yorum yapamadım
ama neden olmasınki bence mümkün 2 ayda 10 kilo vermek, gerçi gerçekten kiloluysn, boy ve kilo bilsek...

Son düzenleme:
1.66 boyunda 64 kiloyum ve 54 olmak istiyorum 2 ay içinde.. et ihtiyacımı öğlen karşılıyorum akşam sebze yiyorum sindirimi kolay olsun diye öğlen et yiyorum genelde

sabahları kepek ekmek biraz yarım yağlı peynir 3 zeytin ve salatalık yiyorum yanında da şekersiz çay . arada yeşil elma. öğlen aşırıya kaçmamak şekilde istediğimi yiyorum .. akşamda en geç 6 da yemeğimi yiyorum sebze yemeği .. 6 dan sonra hiç birsey yemiyorum ve her gün 40 dk aralksız yürüyüş ve 1 saat egzersz ve pilates yapıyorum .. 3 gündür uyguluyorum bunu ve açta kalmıyorum kendimi çok iyi hissediyorum ancak malum yaz geliyor ve 2 ayda 10 kilo hedefliyorum başarabilir miyim ? ekstra önerileriniz var mı ?
senin gibi bende 2 ayda 10 kilo gibi bir hedefim var :7:
bence yediklerini kalori hesabı yap mesala günde 1200 ile 1400 kalorik bir diyet yaparsan verirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum bol su yeşil çay ve beşibiryerde çayı içmen de yarar sağlayacaktır
sana diyetinde başarılar canım :70:

teşekkürler canımm sanada :) yaz geliyor ya şart oldu vermek kışında hep aklımdaydı ama erteledim üşendim şimdi paçalarım tutuştu nasıl vericem 10 kiloyu diye :)

teşekkürler canımm sanada :) yaz geliyor ya şart oldu vermek kışında hep aklımdaydı ama erteledim üşendim şimdi paçalarım tutuştu nasıl vericem 10 kiloyu diye :)

aynı canım senin durumundayım zaman daraldıkça daha fazla yiyorum :60: nasıl olacak bilmiyorum :37:

eger tiroid sorunun falan yoksa verirsin dicem ama, kilon çok fazla olmadigi için belki iki ay degilde 3 ayda verirsin, boyuna göre kilon çok olmadigi için dedim yani :)

bu diyeti uyguluyorum akşam 6 da yiyorum ama ilerleyen saatler acıkıyorum yiyorum bunun önüne geçmem lazım

Back
X