- 18 Eylül 2024
- 731
- 236
- 26
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Alışverişe başlama daha 20. Haftalara felan bir gelde öyle kesinleşir. Bazen değişebiliyor. Bana da 16 da kız dedi 20 ye doğru başka bir doktora daha gittim oda kız deyince emin olmuştum. Ondan öncesinde cinsiyet gerektirmeyen şeylerin alışverişini yapmıştım yada ortak giyilebilecek şeyler tercih etmiştim. Şimdi 29 haftalık oldum hala her doktora gidişimde cinsiyeti de soruyorum.Doktor baktı hemşireye ters duruş dedi, boyunu falan söyledi cinsiyeti sordum büyük ihtimalle kız dedi hocam kesin birley dedim bazen bacaklarını atıyor net görülmüyor falan dedi ama erkek olsa kesin söylerdiniz dedim %90 koz diyelim dedi gülerek :) kız diye bende herkese söyledim :) :)
Ya 17de de yanılma olmaz diye düşünüyorum, erkekte oluyormuşta kızda olmuyormuş ama internette 6. Ayda erkeğe dönen gördüm bir şüphe oldumAlışverişe başlama daha 20. Haftalara felan bir gelde öyle kesinleşir. Bazen değişebiliyor. Bana da 16 da kız dedi 20 ye doğru başka bir doktora daha gittim oda kız deyince emin olmuştum. Ondan öncesinde cinsiyet gerektirmeyen şeylerin alışverişini yapmıştım yada ortak giyilebilecek şeyler tercih etmiştim. Şimdi 29 haftalık oldum hala her doktora gidişimde cinsiyeti de soruyorum.
Aaa 17de mi kız dedi ? Özel mi devlet miBana da %80 kız demişlerdi 17. haftamda, 22. haftamda erkek şokuyla kaldım
Bence bekleyin 20 ye kadar felan o zamana kadar da cinsiyetsiz ürünler alınYa 17de de yanılma olmaz diye düşünüyorum, erkekte oluyormuşta kızda olmuyormuş ama internette 6. Ayda erkeğe dönen gördüm bir şüphe oldum
Bazen kordonu pipi zannedip erkek diyebiliyorlar sanırımErkek dediklerinde yanılma olabılıyormu. Benimkine 17 haftalıkken erkek dediler. 31 haftalıken hastaneye gıttım cinsiyet soylemedı saklıyor kendını dedi
Biz kız çok istedık. Ama nasıp olmadı. 1 oğlum var ihtilmallere bakıyorumBazen kordonu pipi zannedip erkek diyebiliyorlar sanırımkuzenimin çocuğu için de belli bı sure erkek demişlerdi kız oldu
Sağlıklı olsun daBiz kız çok istedık. Ama nasıp olmadı. 1 oğlum var ihtilmallere bakıyorum
Doktor baktı hemşireye ters duruş dedi, boyunu falan söyledi cinsiyeti sordum büyük ihtimalle kız dedi hocam kesin birley dedim bazen bacaklarını atıyor net görülmüyor falan dedi ama erkek olsa kesin söylerdiniz dedim %90 koz diyelim dedi gülerek :) kız diye bende herkese söyledim :) :)
Amin inşallahSonunda öğrendin mi anam cinsiyeti hadi vatana millete hayırlı olsun
Çok heyecanlıyım bu zamana kadar zor sabrettim bugünde %90 neden dedi anlamadım ama erkek olsa direk derdi diye düşünüyorumAlışverişi detaylı usg den sonra tavsiye ederim