• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kızlar 15 gün sonra kızım olucak ve adı yok acil yardım edermisiniz?

Hangi ismi kızıma vermeliyim ?

• Selen

OY: 7 25,0%
  • Defne

OY: 15 53,6%
  • Sare

OY: 6 21,4%

• Ankete Katılan
    28

kurkcu8786

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
5
0
1
37
:KK42:Kızlar acil bana yardım edin lütfen !... Yavrum isimsiz kalıcak . selen mi defne mi yoksa sare ismimi daha güzel yardım ettiginiz için şimdiden teşekkür ederim

Defne ismini pek severim.
Ayrıca Nil ismi de hoştur bana göre..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..:nazar::KK46:

Ucu de çok güzel. Ama Sare dini açıdan daha anlamlı diye onu seçtim. Selen kız kardeşimin ismi. Çok rastlanan bir isim değil ve cok hoş bence :KK54:

:mad:İsim konusu okadar zor ki kızıma hiç bir ismi yakıştıramıyorum begendiğim isimlerde bunlar arasında seçim yapmam lazım :(

Defne isminin telaffuzu güzel olduğu için seçtim anlamı sadece yaz ve kış ayında yeşil olan güzel kokan bitki demek.
Eşimde dün araştırmış yunancadan geldiğini söyledi . başka önerebileceğiniz isim var mı ?

Benim sevdiğim isimler
AFRA AÇELYA DAMLA YAĞMUR SELİN SU ÖYKÜ seç beğen :KK53::KK73:

eşim zeynep ismini çok istiyor bende farklı isim olmasını istiyorum erva ,eslem ,nisa,miray,ahsen , ebrar ,asya ,(defne selen ,sare) isimlerinden 3 taneye düşürebildim.

Kızım olursa koymak istediğim iki isim var biri Asilay diğeri Hüma. :anneadayı: Allah'ım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin güzel kızınızı :KK36:

Back