10+4 haftada doktor kontrolüne gittiğimde gayri ihtiyari olarak cinsiyeti belli mi diye sordum.dr bakalım uygun pozisyonu yakalayabilcez mi dedi.ve bacak arasında pipi gibi birşey göründü hatta ben bile gördüm.erkek sanki çıkıntısı var dedi.haftaya tekrar gel tekrar bakalım dedi.ama ben şok oldum hem beklemiyordum bu haftada belli olacağını,hemde erkek beklemiyordum.1 oğlum var,birde kızım olsun isterdim.acaba bu kadar erken haftada görülen o pipi sonra kaybolur mu.kızlarda da erken dönemde çıkıntı olduğunu duymuştum.böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık KIZLAR 10+4 haftada bacak arasındaki çıkıntı pipi midir?
- Konu Sahibi buket16
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canim en iyi nub sonucu 12 ile 13.haftada belliolur ama erkek diyipte degisen cok nadir kiz denseydi erkek olma olasiligi daha yuksekti:) herseyin hayirlisi10+4 haftada doktor kontrolüne gittiğimde gayri ihtiyari olarak cinsiyeti belli mi diye sordum.dr bakalım uygun pozisyonu yakalayabilcez mi dedi.ve bacak arasında pipi gibi birşey göründü hatta ben bile gördüm.erkek sanki çıkıntısı var dedi.haftaya tekrar gel tekrar bakalım dedi.ama ben şok oldum hem beklemiyordum bu haftada belli olacağını,hemde erkek beklemiyordum.1 oğlum var,birde kızım olsun isterdim.acaba bu kadar erken haftada görülen o pipi sonra kaybolur mu.kızlarda da erken dönemde çıkıntı olduğunu duymuştum.böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
inşallah öyledir.kuyruk bacak arasından görünür mü peki.kuyruktur canım o bu haftalarda hala kuyruğu vardır bebeğin.. 15-16. haftadan sonra anca oluşur pipi :)
- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
- 22 Şubat 2010
- 101
- 70
- 323
benim yrn kontrolum var 13+4 günlük oluyorum söylerse yazarım sende gidersin.ne var canım mrk ediyoruz gidilir tabiyok daha gitmedim .yarın 13+4 günlük olacak gitsem mi gitmesem mi çok kararsızım.cinsiyetini öğrenmeye geldim demekte işime gelmiyor ama çokta merak ediyorum.öğrenince yazacam mutlaka.
aynen canım haber verirsen sevinirim.öğleden sonra 3 e randevu aldım ama çok kararsızım gidip gitmemekte.benim yrn kontrolum var 13+4 günlük oluyorum söylerse yazarım sende gidersin.ne var canım mrk ediyoruz gidilir tabi
- 22 Şubat 2010
- 101
- 70
- 323
aynen canım haber verirsen sevinirim.öğleden sonra 3 e randevu aldım ama çok kararsızım gidip gitmemekte.
ya git ne olucak doktorlar çok anlayışlılar inan hamilelere heleki özelse.hiç sıkıntı yapma sen korku geldi içime bebek iyimi die bakabilirmiyiz dersin aradada acaba cinsiyet tahminide yaparmısınız dersin olur biter :)
- 22 Şubat 2010
- 101
- 70
- 323
Kızlar gittim Dr, büyük bir ihtimalle kız dedi.erkek olsa pipi görülür du artık dedi.cok sevindim.bir oğlum var birde kız istiyordum.insallah değişmez artik burada okadar çok okudum ki öyle seyler sevincim gursagimda kalacak diye korkuyorum.
ben dün gittim gayet sağlıklı maşallah ama kapattı bacakları göremedi doktor.1 ay sonar gidicem o zmn belli olur büyük ihtimal kısmetsse.senin adınada çok sevindim bak iyiki gitmişssin öğrendin
evet ya sonra araştırdımda 10-11 haftalarda kızlarında erkeklerinde cinsel organı aynı olurmuş.yani pipi gibi çıkıntı olurmuş her ikisindede.sonra kızlarınki küçülürken erkeklerinki uzarmış.Benimde 10 haftalikken erkrk g ibi dedi pipiyi esim ben hatta ultrason resminden anlamayanlar bile fark etti amaaaa 12. Haftada kiza benziyor dedi 13 de kesin kiz dedi simdi 2 yaşına girecek kızım rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.
evet iyi ki gitmişim.gayette anlayışlı davrandı.benim dr her gittiğimde arkadan popo tarafından bacak arasına bakabiliyor.nasıl döndürüyor bebeği anlamış değilim.yani bacaklarını kapattı deme şansı hiç olmuyor.senin ilk mi.gönlünden ne geçiyor.ben ilk o çıkıntı gördümde ve dr erkekeğe benziyor dediğinde bile içime hep kız doğuyordu.inşalah değişmez.ben dün gittim gayet sağlıklı maşallah ama kapattı bacakları göremedi doktor.1 ay sonar gidicem o zmn belli olur büyük ihtimal kısmetsse.senin adınada çok sevindim bak iyiki gitmişssin öğrendin
- 22 Şubat 2010
- 101
- 70
- 323
evet iyi ki gitmişim.gayette anlayışlı davrandı.benim dr her gittiğimde arkadan popo tarafından bacak arasına bakabiliyor.nasıl döndürüyor bebeği anlamış değilim.yani bacaklarını kapattı deme şansı hiç olmuyor.senin ilk mi.gönlünden ne geçiyor.ben ilk o çıkıntı gördümde ve dr erkekeğe benziyor dediğinde bile içime hep kız doğuyordu.inşalah değişmez.
ya ben nedense erkek hissediyorum.ilk zamandan beri hemde.erkek istiyiorum belkide psikolojik ama kısmet tabi..bu arada göstermedi ya kız da göstermezmiş utanırmış güya :) ondan dolayı kızlarada ilgi duymaya başladım pembe pembe kıyafetler fln.2 hafta kaldı kontrole konuşuyorum bebişimle inş. gösterir bu sefer çatlıycm yoksa :))