Degeriniz daha dusuk oldugu icin gorunmez ultrasonda. Korkmayin haftaya gittiginzde mutlaka görünür :)Hastaneye gittim kan verdim beta 645.5 çıktı kan tahlilim normalde bende pkos vardı doktor kilo ver dedi 4 kilo verdim gebelik testi yaptım pozitif çıktı doktor ultrasonla baktı gözükmüyor dedi kanda sadece pozitif çıktı bir hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedi korkuyorum ya pkos beni yaniltiyorsa
Çok teşekkür ederimDegeriniz daha dusuk oldugu icin gorunmez ultrasonda. Korkmayin haftaya gittiginzde mutlaka görünür :)
Ama doktor erken olduğu için gozukmemistir büyük ihtimalle dedi yinede korkuyorum çünkü kese oluşmamisti daha1 haftalık hamilelik değildir en az 4 haftalık hamilesinizdir şu an. Haftaya görürsünüz bence
4 haftalıkta kese oluşmaz daha zaten 5.haftanın sonlarına doğru anca görünüyor, panik yapmayınAma doktor erken olduğu için gozukmemistir büyük ihtimalle dedi yinede korkuyorum çünkü kese oluşmamisti daha
Ya çok teşekkür ederim ilk hamileligim herhangi bir bilgim yok doktor da pek bişey söylemedi endişelendim4 haftalıkta kese oluşmaz daha zaten 5.haftanın sonlarına doğru anca görünüyor, panik yapmayın
Daha iki gündür grip de oldum ağır bir şekilde gün geçtikçe daha ağır oluyorum randevu anca bulabildim 27 Ocak tarihine bir bilginiz varmı ilaç kullanmam şimdiYa çok teşekkür ederim ilk hamileligim herhangi bir bilgim yok doktor da pek bişey söylemedi endişelendim
Bende de pcos vardı şuan 20. Hafta hamileyim. Darısı size olsun.Hastaneye gittim kan verdim beta 645.5 çıktı kan tahlilim normalde bende pkos vardı doktor kilo ver dedi 4 kilo verdim gebelik testi yaptım pozitif çıktı doktor ultrasonla baktı gözükmüyor dedi kanda sadece pozitif çıktı bir hafta sonra gel ultrasonla bakalım dedi korkuyorum ya pkos beni yaniltiyorsa
Ya Allah bağışlasın bende de pkos var şu anda doktor beni baya korkuttu kilo vermezsen asla çocuğun olmaz 4 kilo verdim test yaptım pozitif çıktı kan verdim 645.5 çıktı doktor ultrasonla baktı gözükmüyor dediBende de pcos vardı şuan 20. Hafta hamileyim. Darısı size olsun.
İlk zamanlarda reglm çok geciktiği için gitmiştim ultrasonda bir şey göremedi. Kanda da bir şey çıkmadı. Yaklaşık 1 ay daha bekledim hala regl olmayınca tekrar gittim ve bebisi 7. Haftada öğrendim
Amin inşallahYa Allah bağışlasın bende de pkos var şu anda doktor beni baya korkuttu kilo vermezsen asla çocuğun olmaz 4 kilo verdim test yaptım pozitif çıktı kan verdim 645.5 çıktı doktor ultrasonla baktı gözükmüyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?