• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kızlar 1.5 ay sonra kızım olacak isimler arasın da kararsız kaldım yardım lütfen :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende iki isim istiyorum ilk ismi bilmiyorum ama ikinci ismi Nas düşünüyorum

Yardımcı, yardım eden (Allah’ın kulu). Ayrıca kur’an-ı kerim’de bir sure ismidir.

Bu ikinci isim önerim oldu :) Ne kadar inanırsınız bilmem ama ismi Miray olan 4 arkadaşım var hepside çok zeki Fen lisesinde ve çok akıllılar, Asya,Defne olabilir yada Arya :)

isimler hakkın da veya başka isim alternatifi düşüncesi olan

canım tabiki senin kararın ama Alya da Rana da ince a olan yani telaffuzu zor isimler Miray güzel isim ama bizim burda ticarethaneler çok sık kullanmaya başladı bu ismi o yüzden ben biraz soğudum bu isme karşı

İnşallah Allah banada nasip ederse benim tercihim Elif, Zeynep, Zehra, Burcu, Zühre, Esma, sena vb ama bunlar eski isimler az bulunan isimlerden olsun dersen
senin için araştırdım :34: beğendiklerim Belen Duru Belma beril

Efnan ismini duydugumdan beri çok begenirim, telaffuzu çok hoşuma gitti.
Serra: Bolluk bereket, saadet anlamında. Ayetlerde de geçiyor.
Zeyneb: Babasının mücevheri.

Kızım oldugunda koymak istediğim isimler.
:16:

Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

benimde kızım olucak hayırlısıyla mira ve miray ismini çok beğeniyoruz ama isimde araştırıyoruz bu arada :3:

Alya idil
Alya miray
Alya esila
Esila
Mira
Miray
Rana

Farklı isimlerde olabilir lütfen kulağınıza en hoş gelen kız isimlerini paylaşın

Mira ismini beğeniyorum ve yanlış hatırlamıyorsam 12 dilde anlamı varmış..bu da ismi daha çok güzel kılıyor :) Alya rus ismidir. Esila ise özenti ismi gibi duruyor şahsen..Rana ise söyleniş açısından zorluk yaratabilir..Miray isminde yorum yapamayacağım..Ama MİRA! diyorum. MİNA da hoş isim. ama hiç biri bir Şebnem değil :P

etrafımda doğan kız bebeklerin 4'ünün adı mira...
bir zamanların efe - ege isimleri gib son zamanlarda epey popüler, ben olsam çok beğenmeme rağmen tercih etmezdim.

kız adı çok zor, Allah yardımcın olsun. İdil, Öykü, Candan gibi isimleri tercih ederdim herhalde...

Back
X