Kızlan ne zaman regl olucaz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
mrh arkadaşlar 19 ağustosta doğum yaptım ama hale regl olmadım bu normalmi acaba.benim gibi regl olmayan arakadaşlar varmı .:sm_confused:

canım bende 8 agustosda dogum yaptım ekim ayında olmaya başaldım canım bu ayda 1 gün geçikmeyle oldum bence olmamamda normal bazıları hemen olmuyomuş

Emziriyorsanız 9 aya kadar olmamanız normal görülüyor...

bende 28 temmuzda doğum yaptım bende regl olmayanlardanım.. bride ın dediği gibi emziren ve kırk sonu olmayan anneler en az 9 ay regl olmazmış

ben de 1 ağustos yaptım ,,emziren aneler olmazmış 1 senye kadar,,,aboo olunca da zor olcak bizim için rahatlız valla

1 yıla kadar olmaman normal canım süt veriyorsan ben 18 temmuzda doğum yaptım 40.çıktığı gün regl oldum düzenli olarakta olmaya devam ediyorum emziriyorumda bebeğimi kişiden kişeye değişiyor

bende 1 eylulde dogm yaptım..2 hafta öncesine kadar az az oldum...ve bugun yogun bi şekilde tekrar basladı...olmamayı dusunemiyorum..rahatladım ...darısı olmayanlara.....sabır arkadaslar

doğumdan sonra 2.reglimi oldum 2 gün önce..hihoyyyt

selam
kızlar bu benim 3 . cocuk ben en az 1 buçuk yıl olmam yani kırk mırk yok bende 17 gün doğumdan sonra kananmam oldu oluş o oluş yani normal olmayabilirsin ilk başta bende çok korktum am napalım böleee

Biraz rahatladım arkadaşlar sadece ben mi böyleyim diye içim rahat etmiyodu demekki kişiden kişiye değişiyomuş.ama olmamak kötü ya olupda bir rahatlayım hafiflesiydim.

kızlar bugün eşimin iş arkadaşları bana geldi bi bayanın 1,5 yaşında oglu var dediki eger 2 saatlik aralıklarla emzirisen( yani düzenli ve sık ) adet olmazsın dedi dr.u ona öle demiş 1 yıl çalışmadı ve emzirdi adet olmamış işe başlayınca biraz ara verdi mecburen emzirmeye ve hemen adet olmuş sık emzirildiğinde prolatin hormonu salgılandıgı için adet olmayı önlüyormuş...

kışgüneşi senle aynıyız hee bende de kırk diye bişe olmadı doğumdan sonra bir hafta oldum ve o daha olmadım bende 7 sinde doğurdum.ablamda 7 ay olmamış ama bende çok sıkıntı yapıyo şiştikçe şiştim aslında göbeklerimiz olmadımız içinde bu jkadar şiş görünüyo ben daha öncede 1 sene olmamıştımoldumda göbegim dümdüzdü

Ben de olmadım ve hiiiç olmak istemiyorum ne kadar rahatım böyle :))

doğumdan 3 ay sonra ilk kez geçen hafta regl oldum. ama kişiye göre değişir.

Bende iki gün önce yani doğumdan 3 ay sonra regl oldum ...Endişeliydim gerçekten rahatladım.....................

ben de kızım tam üç aylık olduğu gün oldum çok da şaşırdım daha beklemiyordum kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor demekki darısı olmayanlara...

ben de ağusorun 8 inde doğum yaptım ilk reğ limi 2 önce başladı rahatladım; niye olmuyor diye meraklanıyordum darısı olmayan arkadaşlara

ben 3.ayımızın dolduğu gün oldum. ama anladığım kadarıyla emziren anneler daha geç oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…