• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaarrr erkekler hangi d&p parfümden en cok hoslanırrr yardımmm:):)

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
96
36
İstanbul
kızlarr krız var malum her parfumumu d&p den alıyorumm:) sizce erkeklerın en begendıgı d&p parfum hangisii yorum beklıyorummm:):) kaydirigubbakcemile5

cokk tesekkur ederimmmm canımmm nası bı koku acaba pzt alcamda gıdıp:):) genelde escada tarzı sevıyorum meyvelıı meyvelıı:)

rica edrm cnm:)fresh bi koku,hafif baharatlı gibi. bide A7 var gitmişken onu da bi kokla derim tatlımsı erkek arkadaşlarım beğenmişti onuda.şişeden koklayınca ağır gibi ama sıkınca çok güzel,kalıcı hem de:1rolleyes:

cokkk tesekkur ederımmm giocummmm:):) esmer oldugum ıcın kalıcı kokular cok hos oluyo tenımde önerılerın ıcın cokkk tesekkurlerrrrrr

tesekkur ederımmmm canımmmmm koklycammm buyuk bı zevkle:):) ama su d&p dekıde calısanların yuzu bıraz gülse...cok soguklar yaaa...

50 cc 13 tl ye almıştım ben en son. 100 cc 20 tl, 30 cc 10 tl yanılmıyorsam:1rolleyes:

100cc alana kampanya var 30cc ve deodorantla beraber 27tl gayet uygun.. 100cc normalde 22tl..deodorantla 30cc 5tl fark edıyo superrkaydirigubbakcemile2

ben candy ,burberry weekend,armani she,davidoff cool water kullanmıştım önceden.şimdi ralp kullanıyorum bu kokular gayet güzeldi.bunların dışında birçok parfüm denedim dpden içlerinde başarılı olanlarda vardı ama istediğim parfümü bulamadım daha hala arayış içindeyim.bi arkadaşın dediği gibi güler yüzlü olsalar bide.artık gitmeye çekiniyorum valla dpye.escada magnetism güzeldi mesela ama vanilyalı kokuları sevmiyorum oyüzden almadım.yine gloria tommy girl filan başarılı dpde.bende şekerli kokuları seviyorum ama vanilya olmıcak içinde candy tarzı ama daha hafif bir koku arıyorum hala bulabilmiş değilim

tesekkurler kızlar yorumlarınız ıcın..bende naomi campbell,very irresistible,escada magnetism kullandım ama bole seker gibi yada taze meyve gibi kokmak istiyorumm:):) kalıcı olmasınıda istiyorum tabi..dior hypnotic poison duydum mesela onu bı denycem..gloria ve dkny be delicious bu denyceklerimin arasında...denedınızmı bunları? herkes parfümümü sorsun ıstıyorummmmm:):)

tesekkurler kızlar yorumlarınız ıcın..bende naomi campbell,very irresistible,escada magnetism kullandım ama bole seker gibi yada taze meyve gibi kokmak istiyorumm:):) kalıcı olmasınıda istiyorum tabi..dior hypnotic poison duydum mesela onu bı denycem..gloria ve dkny be delicious bu denyceklerimin arasında...denedınızmı bunları? herkes parfümümü sorsun ıstıyorummmmm:):)

gloria denedim hafif vanilya kokusu baymıyor ama ben vanilya sevmediğim için almadım.dkny denemiştim oda hoşuma gitmedi orrjinali nasıldır bilmiyorum ama sanırım tenime uymadı kokusunu bile fazla alamadım.ralp kullanıyorum canım ben onu dene bi istersen.

Back
X