Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 2 ay falan küç yiyerek 1 beden büyüttüm tavsiye ederim
geçen sene küç içtim 2 ay falan o sırada normal kremle masaj yaptım 2 cm büyüdü.aradan 1 sene geçti hala 2 cm duruyo.mart ayında da mersin yağı kullandım bi dolgunluk oldu.şuan çörekotuyla masaj yapıyorum.1 cm büyüme oldu hemen bende şaşırdım.durum böyle.
ben şöyle kullanmıştım sbah akşam 1 çay kaşığı küçü suyla yuttum sonra üşendim bıraktm. istersen başka şeylerle karıştırıp yiyebilirsn yoğurt gibi. ama en iyisi su ile yutmak. ilk başta zor oluyor ama snra alışıyorsun
arkadaşlar nacizane bir tavsiyem var, dikkate alırsanız ne ala...
ben bu forumun baya eski müdavimiyim aslında, bir zamanlar burada yazan herşeyi takip ediyordum yani nerdeyse herşeyi biliyorum.
araştırmadan onlarca forum açıldığı için forumlar inanılmaz karışıyo ve okumak çok daha zorlaşıyo.
daha önce de 'kesin sonuç alanlar' gibi başlık çok defa açıldı ama şimdi de olduğu gibi sen ne kullandın ben ne kullandım derken diğer forumlarla aynı kapıya çıkıyor, karışıyor da karışıyor, okuyanlar asıl bilgileri elemeye çalışmak için belki de saatlerini harcıyor...
dolayısıyla tam da konu başlığını açan arkadaşın dediği gibi yalnızca ama yalnızca etki gören arkadaşlar, ne kullanmış nasıl kullanmış olabildiğince detaylı yazsın ve bu forum yalnızca bundan ibaret olsun ki net bir bilgi hazinesi olsun. gerekirse özelden sorun. umarım anlatabildim.. uygulayıp uygulamamak size kalmış.