Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar ya benim nisanlim kapanmami istiyor ama ben birseylere tamam dedikce o daha fazlasini istiyor ailemde kapandigin anda her dediklerini yaptirmaya calisirlar biraz kapanma acik kal birazcik disini goster herseye tamam deme diyorlar sizce napmaliyim ben
Kapanmak zaten kişinin kendi isteğiyle yapması gereken bir şey. Birinin demesiyle kapanmak bence şirk koşmaya kadar uzanabilir.
Hani emredilmiş bir şey ama sen onu emredildiği için değil bir "kul" istedi diye yapıyorsun. Öyle düşün canım. Kalben içinden gelmeli.
Senden başka şeyler isteyebilir mesela biyere gitme şunla konuşma vs. Ya da seni ibadete teşvik edebilir ama yapacaksın çünkü ben istiyorum diyemez bence.
Yanlış mı düşünüyorum?
Kapanmak zaten kişinin kendi isteğiyle yapması gereken bir şey. Birinin demesiyle kapanmak bence şirk koşmaya kadar uzanabilir.
Hani emredilmiş bir şey ama sen onu emredildiği için değil bir "kul" istedi diye yapıyorsun. Öyle düşün canım. Kalben içinden gelmeli.
Senden başka şeyler isteyebilir mesela biyere gitme şunla konuşma vs. Ya da seni ibadete teşvik edebilir ama yapacaksın çünkü ben istiyorum diyemez bence.
Yanlış mı düşünüyorum?
o kadar güzel yazmıs sın ki....bu olayı zamanında bende yaşadım bir 'anne bana dediki ya kapan yada oğlumdan vazgeç dedi ' ve vazgeç dediğinde 9 senelik bir ilişkimiz vardı oğluyla çok düşündüm ama kapanmak içimden gelmiyordu bide ben o kadın için değil ALLAH korkusu için kapanmıyorsan ne anlamı vardı başımı kapatmanın yani kısacası karşınızdaki kişi için değil ALLAH için kapanacaksanız ne mutlu size
Nasıl yani şimdi nişanlınız istediği için mi kapanacaksınız?
Benim en sevmediğim şeydir biri istiyor diye bişey yapmak.
Siz istemiyorsanız yapmayın bene
kötü bişey istemiyor fakat istemiyerek kapanma asla istersen kapan herşeyi yaptırır fln yok yaptırablr yeri gelir fakat bu kapanma olmamı ister tabi ama sana bunu anlatmalı nedenleriyle seni hazır hissettrmeliki daha sonradan açılmayasın anca böle yaparsa dogru olur ama kapan sen ben öyle istiyorum one yaa olmaz kabul etme istemiyorsn hi kapanma
canım bence kalbinden ne geçiyorsa onu yap...
Tesekkur ederimm hepinize onuda üzmek istemiyrm dugunden snra bakicaz artk durumlara göre