- Konu Sahibi istiridyeyim_incimsin
-
BENİM BU Bİ KAÇ GÜNDÜR GARİP Bİ ŞEKİLDE KARNIM AĞRIYOR VE KARNIMIN ALT KISMINDA BAKMA ŞEKLİDE HAFİF AĞRILAR VAR .. ÖZELLİKLE BU GÜN SOL TARAFIMDA KASIK HİZASINDA BATMALAR OLUYOR.. ADETİMİN 25.GÜNÜNDEYİM 7 GÜN KALDI ADETİME ACABA Bİ FİKRİ OLAN VARMI... YUMURTLAMAMI? YADA BÖLE OLUP HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENEN VARMI ?.. BU ARADA GÖĞÜSLERİM HİÇ Mİ HİİİÇÇÇ ACIMIYOR.. O YÜZDEN HAMİLE OLDUĞUMU SANMIYORUM.. ÇOK ÇALIŞTIM AMA BU AYYY ÖRRRTTTMENİMMM... :) İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR...a.s.
Ya bende bişey sorcam
Ben normelde adet olacağım zaman bir hafta önceden göğüslerim ağrımaya başlar
hamileliktede böyle belirti olabilirmi
Yani adet belirtilerine benzeyen şikayetler gebeykende oluyomu
Benim şuan göğüslerim inanılmaz ağrıyoo
Sonuç negatif sanırım :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
EVET HAMİLELİK BELİRTİLERİ İLE ADET BELİRTİLERİ AYNI OLUYOR CANIM... AYIRT EDİLEMİYOR... HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİP ADET SANCISI ÇEKEN BİLE VAR .. HAYIRLISI BEKLEMEK EN DOĞRUSU AMA Bİ UMUT ARIYORUZ İŞTE... RABBİM EN DOĞRUSUNU BİLİR. İNŞALLAH KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMAZ...a.s.
arkadaslar benim 10 gündür göğüs uçlarımda yanma hissi gibi bir his var.tam olarak ağrı gibi degil.bu sekilde bir belirti yasayan oldu mu?ama göğsümde hassasiyet,ağrı falan yok.adetime 3 gün kaldı.illaki göğüs agrısı olması mı gerekiyor:1no2:
göğüs uçları belirti verir derken nasıl belirti veriyor tam olarak?
kızlar bendede aynı sorun var kasıklarım fena halde battı 3 gün boyunca aynı adet olcakmışım gibi oldu ara sıra bişeler geliyo gbi olyo ama bişiycik yokkafamçokkarıştı adetimde 5 gün geçti 3 ay adet düzenleyici cyclo p.diye bi hap kullandım bıraktım bu ay klomen kullandım ama normalde adet düznleyiciyi bıraktıktan snraki ay adet düzenli oluyodu ama bilmiyorum ya gögüsler arada bir batıyo başka agrı sızı yok ya kafayı yicem ya.....:uhm:kafamçokkarıştı
TEST YAPTINMI PEKİİ İNŞ. HAMİŞSİNDİR KISSS :)a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?