Regl günüm yarın negatif görmekten sıkıldım o yüzden kan tahlili için beklemek istiyorum bir de eşimin 20 sinde doğum günü öyle birşey varsa emin olup sürpriz yapmak istiyorum
Regl günüm yarın negatif görmekten sıkıldım o yüzden kan tahlili için beklemek istiyorum bir de eşimin 20 sinde doğum günü öyle birşey varsa emin olup sürpriz yapmak istiyorum☺
ayyy ınsallah hakkında hayırlısı olsun ^^ tamam o zaman adetının bı kac gun gecıkmesını bekle her ıhtımale karsı. aa zaten 20 sıne kadar cok var. bebıs bıle gorunur belkı hamıle kaldıysan
ayyy ınsallah hakkında hayırlısı olsun ^^ tamam o zaman adetının bı kac gun gecıkmesını bekle her ıhtımale karsı. aa zaten 20 sıne kadar cok var. bebıs bıle gorunur belkı hamıle kaldıysan
yok aksıne karnın adet olcak gıbı bıle agrır belın agrır arada kasıkların batıyo gıbı olur. yatınca kasıklar daha belırgın oluyo.:)) rabbım hayırlısı neyse onu versın ınsallah hepımızı sevındırsın
yok aksıne karnın adet olcak gıbı bıle agrır belın agrır arada kasıkların batıyo gıbı olur. yatınca kasıklar daha belırgın oluyo.:)) rabbım hayırlısı neyse onu versın ınsallah hepımızı sevındırsın
Kasıklarım 1 haftadır ağrıyo çok ayakta durunca başım falan dönüyor ama emin olamadım işte tek çizgi görmeye o kadar alışmışım ki 2.cizgiyi kendi kendime goruyorum zannediyorum