- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
- Konu Sahibi Alisinannesi
-
Ayy insallah cok sag ol canimYeni bi gebelik ama var hamilelik
Allah razi olsun insallah Rabbim tum isteyen annelere nasip etsin inşallahİkinci testi de yeni gördüm, ikisinde de çizgi var. İlk idrarla yapsanız daha net çıkabilir
Kan testi sonucu olmadan heveslendirmek istemem ama inşallah gönlünüzden geçen olmuştur sağlıklı bi bebişiniz vardır şu an :))
Yarın haberlerini bekliyorumAminn Allah razi olsun hepimizin insallah
Amin inşallahAllah razi olsun insallah Rabbim tum isteyen annelere nasip etsin inşallah
Insallah canimm dualarim seninleYarın haberlerini bekliyorum
Banada dua edin bende yarın kontrole gidiyorum kalp atışını duymaya güzel haberler almaya inşallah
Bence hamilesin canımInsallah canimm dualarim seninlemutlaka haber vericem
Sağol canım Allah razı olsun bende güzel haberini bekliyo olcamInsallah canimm dualarim seninlemutlaka haber vericem
Insallah canimmBence hamilesin canım
Mutlaka bebisin hakkinda sen de haber ver canimSağol canım Allah razı olsun bende güzel haberini bekliyo olcam
Bence hamilesiniz ne güzelAz once yine yaptim bak canım
Insallah oyledir canim adet olcakmis gibi sancim var bilemedimBence hamilesiniz ne güzel
Hem ilk idrarla yapcam hem de kan testi yapcam cikarsa canimVar bence sabah ilk idrarla yap
Çok merak ettim sonucu bence var mesela bende çok istiyordum hamilelik yaptım ve bariz şekilde negatif çıktı sizinki baya belliInsallah oyledir canim adet olcakmis gibi sancim var bilemedim
Rabbim size de nasip etsin inşallahÇok merak ettim sonucu bence var mesela bende çok istiyordum hamilelik yaptım ve bariz şekilde negatif çıktı sizinki baya belli
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Kaç çıktı Beta HCGKizlar hamileyim ben kan testi yaptirdim ama cok minik daha
Ay yeni gördüm ya Çok sevindim canm ya rabbim sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağımiza alalım ❤Kizlar hamileyim ben kan testi yaptirdim ama cok minik daha
Aminnn canimm sen ne yaptin duydun mu minik ama guclu pıt pıtlariiAy yeni gördüm ya Çok sevindim canm ya rabbim sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağımiza alalım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?