Kizlaar yardımm. Tecrübem yok

Ozlemm95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
23
10
38
29
Oncelikle konuya soyle baslayim benim yumurtaliklarda polikistik over var 3 senelik evliyim 1.5 sene korunduk sonrasinda adet duzensizligimle alakali problem yasadim kanamalarim devamli oluyordu ve sadece ilaclarla duruyordu. Temmuz ayi gibi ilac kullandim 15 gun dogum kontrol. Bitti ve 1 defa hasta oldum simdi
1. Adet olmuyorum
2. 2 gün sadece cok hafif once acik sonra koyu kanama oldu
3.beyaz süt gibi kremsi kivamli bir akinti oldu sadece bir kere
4. Belim asiri agriyor olecegim acidan
Ama gitmeye kormuyorum hastahaneye bu kadar ihtimal varken pozitif olmaz diye ama size birsey diyeyim icimde birsey var bir cosku..bu arada gebelik testi yapmistim (idrar) gecen hafta negatif cikmisti . Sizce?? RABBIM kucaklarmizi bos birakmasin insAllah.. :)

Belirtiler hamilelik gibi duruyor ama korkunun faydası yok test yap kaç günün geçti

Amin inşallah canım hamilelik belirtisi gibi anlattığınız yerleşme kanaması ola bilir tekrar test yapın evde inşallah pozitifi görürsünüz

Canim duzenlj bir adet yasamiyorum polikistik over oldugu icin inan hatirlamiyorum. Sadece 1 2 gun o kanama geldi gitti ve aradan bir hafta sonra falan beyaz kremsi akintim geldi hala olmadim.beli cok agriyor yani geceleri ozellikle. Boyle bir durum yasayan varsa lutfen tecrubelerini paylassin

Insallah canim benim Rabbim hepimizin gonlune gore versin. Olursa yazacagim 22 sine randevu aldim. biraz zaman gecsin istiyorum acaba idrar testinde mi cikmadi.icim icimi yiyor .

Benimde bir derdim var kızlar ramazan ayinda regl 5 gün kala kahve açık pembe lekelenme oldu sadece idrar yaptıktan sonra peceteye gelen 10 gün kadar devam etti sonra regl başladı 13 günde o devam etti hastaneye gittim kanda gebelik çıktı ama düşük yaptığım söylendi şimdide regle 10 gün kala pecetemde hafif kahve krem lekelenme gördüm günde sadece 1 kez oluyor pecetede görüyorum bugün kan tahlili yaptırdım değerlerim
Böyle çıktı gebelik yok varsa 10 gün önceden kanda belli olurmu ultrasonda kist falan hiç birsey görünmüyor dedi doktor gayet temiz acaba umutlansammi benim sag tüpüm dış gebelikten dolayı alındı sağ tüp kapalı sadece sızıntı var dendi tüp bebek önerdiler Ramazan'da kimyasal gebelik yaşadığım için şimdide acabami diye aklımda soru işareti kaldı sizlere sormak istedim

Canim 10 gun araliklarla devamli mi gelmisti dusuk yaptiginda kanaman. Cok uzuldum Allahin izniyle hepimiz tadariz annelik duyguyusunu insallah

Peki farketmedinmi yarani acmak istemem ama yani belirtisi olmadi dusugun bilgim olmadigi iciN Sormak istedim. Umarim hersey gonlunce olur saglikli bir bebek nasip eder Allahim . Meryem suresini oku 41 gun biyerde duymustum ama denemedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…