- 8 Aralık 2009
- 466
- 356
Adetim geçeli 6 gün olmuştu (dün) her zaman ki gibi adet geçikmesi yaşıyorum derken birden test yapayım dedim ..Eczaneden alınan şu ucuz testlerden vardı evde 2 tane yaptım ama test ilerlemedi bi türlü sinirlendim attım bi kenara testi ...Sonra aradan 2 saat geçti baktım silik çizgi hadi yaa dedim test bozuktur üstelik kaç saat geçti sonuç yanlıştır ..Tabii 2.testi yaptım onda daha da belirgin çift çizgi çıkınca hemen hastaneye doktor altdan baktı bebek yok dedi dünyamız yıkıldı ama kanda bakalım dedi rahım duvarı kalınlaşmış dedi...Beta sonucu çıktı bi ve sonuç 21.60 şoktayız tabii..2haftalık dedi doktor ctesi tekrarlanacak beta ama ara ara kanamam vardı düne kadar bugun kesildi offf beklemek ne zorrrr çok mutluyum heycan korku Allahımm hepimize yardım ettt
Kızlar yani hamıleyım demi yani oldumu bu sefer inanamıyorumm hadi bide değer azalırsa sonuçta çook düşük çıktı değer umarım bebeğim tutunur dua edin :18:
Kızlar yani hamıleyım demi yani oldumu bu sefer inanamıyorumm hadi bide değer azalırsa sonuçta çook düşük çıktı değer umarım bebeğim tutunur dua edin :18: