• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar selam kese görmeye gidicem de bilgilerinizle aydınlatır mısınız??

Bu haftada kalp atışı duyulmaz dokuz on haftada ancak duyulur kese görülür
Bazi seyleri bilmeden okdr net konusuyorsunuz ki insanlari üzmekten baska bir ise yaramiyor ne demek duyylmaz oglumda 5+2 de vajinal yolla kalp aatisini duydum 6+5 dede karindan ultrasonla duydum her gebelik farkli siz duyamadiysaniz kimse duyamayacak anlamina gelmiyor bu

Bazi seyleri bilmeden okdr net konusuyorsunuz ki insanlari üzmekten baska bir ise yaramiyor ne demek duyylmaz oglumda 5+2 de vajinal yolla kalp aatisini duydum 6+5 dede karindan ultrasonla duydum her gebelik farkli siz duyamadiysaniz kimse duyamayacak anlamina gelmiyor bu
Bu gebeligimdede 4+3 de kesemi gördum 2 hafta sonra kalp atisi icin cagardi duyulmayacak olsa cagarmazdi

Bana bu değerle nasıl hamile kaldın dedi doktorum kesemi ve embriyomu gördü. Bugün ayrıca 6+1 oldu ve kalbini de duydu fakat bu seferde kese etrafında kanamam var valla yoruldum bende, sizinde inşallah her şeyiniz normaldir mol gebelik konusu hakkında bişey bilemiyorum maaleseff 😕
kese kaç mm idi ve de karından mı

Maalesef benim kesem göründü fakat haftam 5+2 bir hafta sonra gel dinleyelim dedi değer artışıma göre çok korkuttu beni böyle hamile kalamazsın umutlanma şimdi ultrasonla bakalım felan diye baktıktan sonra da aaa kesen orda embriyoda içinde dış gebelik değil kimyasalda olmamış haftaya kontrole gel dedi. Boş gebelik olabilir mi dedim bilemem haftaya anlarız dedi ama öyle korkuttu ki kendimi hamile olarak hissedemiyorum:KK43:
Merhaba siz karından mı gördünüz alttan mı ilk kalp atışını

Değeriniz kaçtı acaba benim benim 13 eylülde 751 15 eylülde 1637 çıktı cuma günü kese için çağırdı doktor 4+4 olacak o gün görünür mü sizce
4+4 de gözükmez bildiğim kadarıyla bebeğiniz daha büyüktür kese için çağırdıysa naptınız gözüktü mü

4+4 de gözükmez bildiğim kadarıyla bebeğiniz daha büyüktür kese için çağırdıysa naptınız gözüktü mü
Bugün gördük keseyi valla son adet tarihim 16 ağustos 30 günde bir oluyorum 4+4 olarak hesaplıyor gebelik programları ondan demiştim Allaha şükür şimdilik sıkıntı yok inş böyle devam eder 🙏

Bugün gördük keseyi valla son adet tarihim 16 ağustos 30 günde bir oluyorum 4+4 olarak hesaplıyor gebelik programları ondan demiştim Allaha şükür şimdilik sıkıntı yok inş böyle devam eder 🙏
Benimde son adet tarihi 16 Ağustos bende cuma test yaptım pozitif. Ama 29unda gideceğim doktora. Siz bidaha ne zaman gideceksiniz

Bu haftada kalp atışı duyulmaz dokuz on haftada ancak duyulur kese görülür
9 10 da kalp atışı duyulur hayatımda ilk defa duyuyorum 😳😳😳 şokunu gercekten doktorlar boyle söylemiyor biraz araştırın.

1 ekimde çağırdı doktorum kalp atışı için ama ben dayanamayıp bu haftada gitmeyi düşünüyorum siz keseyi gördünüz mü
Ben daha hiç gitmedim doktora. İki tane çocuğum var bu korunurken oldu tecrübeliyim yani biraz daha bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum hem keseyi hem bebeği görmek için. Tabi aksi bı durumda acile giderim kanama falan olursa olmazsa 29una randevu aldım ozamana 6+3 olur

Ben daha hiç gitmedim doktora. İki tane çocuğum var bu korunurken oldu tecrübeliyim yani biraz daha bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum hem keseyi hem bebeği görmek için. Tabi aksi bı durumda acile giderim kanama falan olursa olmazsa 29una randevu aldım ozamana 6+3 olur
Sizin sakinliğinizden Allah bana da biraz verir mi acaba 😂

Sizin sakinliğinizden Allah bana da biraz verir mi acaba 😂
Benim gebeliğim beklenmedik olunca ve başka düşünmüyordum oyizden hem şaşkınım hemde endişeli heyecandan çok nasıl bakarım düşüncesi var sanırım buyuzden diğerlerinde bende erken gitmiştim☺️

Benim gebeliğim beklenmedik olunca ve başka düşünmüyordum oyizden hem şaşkınım hemde endişeli heyecandan çok nasıl bakarım düşüncesi var sanırım buyuzden diğerlerinde bende erken gitmiştim☺️
Bakılır bakılır Allah sabrınıda verir yardımınıda eder inşallah tebrik ederim tekrar Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❣️

Back