• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar progesteron sonucum bakar mısınız?

15 küsürlü bişeyde referansı ne canım neye göre yorumluycaz...

arkadaşom öncelıkle geçmiş olsun bende yaptırıcam bu testi bir kaç gun içinde nasıl zor oluyormu bu test cevap verirsen çok sevınırım

neden zor olsunki? adetin 21.günü gidiyorsun, bir tüp kan alıyorlar. işte bu kadar.

bu arada 15 güzel bir değer. benim 10.89 çıktı,doktorum yumurtlama olmuş dedi.

benimde 6.69 çıktı sizce değer nasıl benim bildiğim kadarı ıle 6,50 den sonra sı iyimiş ama yınede 6,50 yakın olduğu için acaba kaliteli olmuyormu diye kafamda soru işaretleri oluşuyor

canım kan tahlili ile oluyor normal kan tahlili yani kolay gelsin

EVET CANIM KOLDAN KAN ALIYORLAR ADETİN 21.GÜNÜ ERTESİ GÜNDE SONUCU ALIYOSUN DEĞER 10 UN ÜZERİNDE ÇIKARSA YUMURTLAMA VAR DEMEK BEN HEMEN HEMEN 3 AYDIR YAPTIYORUM HEP DÜŞÜK BAKALIM BU AY KLOMENE BAŞLADIK BELLİ OLCAK 11 NİSANDA

Bugün Bende Yaptirdim Bu Tahlilden 10 çikmiş Doktorumu Aradim Yumurtlama Olmuş Bekleyelim Adet Günün Geçerse Tekrar Bakalim Dedi Yani şimdi 5 Gün Daha Beklemem Gerekiyormuş

23 yasındayım ve bekarım dekort diane 35 ve aldoctone ilaçları aldım test yaptım benim progesterponum 0,7 yane ben yumurtlayamayacakmıyım :'(

merhaba kızlar
benim dün progesteron testim yapıldı(21. günü).sonuç 40 çıktı.dr.çok iyi dedi.klomen kullandım bu ay ilk defa.benim adetlerim düzensiz(pcoluyum).o yüzden en erken gebe olup olmadığımı ne zaman anlayabilirim sizce?

merhaba kızlar
benim dün progesteron testim yapıldı(21. günü).sonuç 40 çıktı.dr.çok iyi dedi.klomen kullandım bu ay ilk defa.benim adetlerim düzensiz(pcoluyum).o yüzden en erken gebe olup olmadığımı ne zaman anlayabilirim sizce?

canım pregesteron 21. günde yani dr lar luteal faz diyorlar.5-39 .en erken gebelik adetin 24 25. günü kanda bhcg ile belli oluyor .

40 çok iyi bir sonuç bu gebe oldugunu gösterir benim bhcg 20 progesteron 40 çıkmıştı kızım şimdi 11 aylık ve ikinci çocuk için tedaviye başladık hadi hayorlı olsun sonucu yaz

cemrem 78 beni çok heveslendirdin bak:))
umarım dediğin gibi olur.1 mayısta dr. u arıcam o da beni yönlendirecek bakalım.sonucu size bildiririm kızlar.hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim....

arkadaşlar bende 17-oh progesteron tahlili yaptırdım sonucum 9,68 çıktı ben gebe felan kalmak istemiyorum sizce bu sonuç iyimi kötümü yanlız benim bu tahlilimi adetimin 5. günü yaptılar benneyaptımki

benım kafam karıstı ya yazdıklarınızı okuyunca gecen sene progesteron 11.83 cıkmıstı yenı yaptırdıım testede 0.02ng/ml bı problem yok dedı sadece adetlerım uzun surdugu ıcın duphaston verdı bu yenı sonunc nedemek sızce ?

Back