kızlaar buğday tenliyim esmerde sayılabilirr neyse yanağımda 1 senedir falan güneşten oluşan bi koyuluk vardı iğrenç duruyodu bide burnumda siyah noktalarr devamlı bişiler alıp yüzüme sürüyodum ama devamını getirmiyodum expigment almıştım koltuk altlarım içinn çok önceden bide çinko krem expigmenti 2 hafta önce geceleri yüzüme sürmeye başladım tahriş etti biraz sonra sürüp 1 saat durup yıkayıp çinko oksit kremi sürmeye başladım hem yüzümün rengi berraklaştı hemde o leke azaldı şimdide gülsuyu ve pudrayı krem kıvamına getirip maske yaptım kuruyana kadar bekledim yıkadım expigmenti sürdüm aynaya bakıyorum yanağımdaki leke yokkk ve yüzüm fondtn sürmüş gibi acaayip heycan yaptım paylaşayım dedim ( bu arada gündüzleri dışarı çıkan biri dğilim expigment gecede sürseniz bile güneşe çıkınca leke yapıyomuş ama çinko krem hem pişik kremi hem hücre yenileyici hemde güneşin zararlı etkilerinden koruyo kesinlikle öneriyorum)
bu arada aklıma geldikçe yüzümü 2 haftadır maden suyuyla yıkıyorum ardından yoğurt sürüyorum hemen hemen hergün siyah noktalarımda gitmiş gibi :sm_cool:
bu arada aklıma geldikçe yüzümü 2 haftadır maden suyuyla yıkıyorum ardından yoğurt sürüyorum hemen hemen hergün siyah noktalarımda gitmiş gibi :sm_cool:
bu pudra ve gul suyunu merak ediyorum benim cildimdede çok hafif puturler var onlar yok olsun istiyorum kirmiziliklari geçirirse hele çok memnun kalirim birde bende çinko oksit kremini çok merak ettim tum yuzune mi suruyorsun =)