• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaarrrr Hangi koltuk takımı evime uyarrr?

sevalkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
221
29
98
Kızlarr ben şu masa sandalye takımını kullanıyorum. $PE164584.webp$PE232275.webp
tv ünitesi olarak da şuna benzer birşey $minimalist-beyaz-tv-sehpalari-3-430x301.webp
Şimdi koltuk takımımızı değiştirip yeni bir koltuk takımı almaya karar verdik ancak masa ve sandalyelerimle uyar mı nasıl olur diye karar veremedeimm bir türlü..
istediğim kotluk şu renklerde olmasını planlıyorum genelde pastel renkleri seviyorum..Eki Görüntüle 477872 ya bu tonda ya da açık gri olup uçuk pembe tonlarında minderlerle kombinlemeyi düşünüyorum..
beğendiğim koltuk modelleri de şu şekildee..
$armani_b.webp$atlantis_b.webp$boston_b.webp$Ekran Alıntısı.webp$mavisi olacakk.webp$puzzle_b.webp$resmm.webp$viyana_b.webp

siz hangini beğendiniz? ve uyum sağlar mı acaba sizcee??:nazar::52:

ben 4.koltuk takımını beğendim hani yanındaki resimde berjeri olan

Koyu renk koltuk tercih ederseniz beyazlarla olan kontrastı soğuk bir hava yaratabilir. gri takım pembeli yastıklar ya da tam tersi ile çok güzel görünecektir. uçuk renkler huzurlu hissettiriyor :40:

pöff aslında koltuk seçmek kolay zaten hepsi birbirine benzeyen minimal modeller ama renge karar vermek zor benim adıma :SS beyaz kullanamam çünkü hem salonda oturuyoruz yani günlük misafirlik hepsi bu olacak koltuklar..ayrı misafir odası ayrı salon sevmiyorum koltuklar durduğu yerde eskiyor boşu boşuna ben kullanamadıktan sonra misafir kullansa ne olacak diye düşünüyorum. bu yüzden beyaz yapamıyorum çook sevmeme rağmen salon tasarımında beyaz rengi..

siyah olan koltuğa bayıldım modeli harika onun rengini gri yapıp minderlerinide pembe yaparsanız çok güzel olur bence.

4. resimdeki koltuk önde gidiyor gibi hehe..bakalım bir de mağazada oturup deneyelim hangisi daha rahat daha içimize sinecek diye di mi? karar vermek çok zor hele benim gibi kararsız bir balık burcu içinnn..bir de bu 2. koltuk takımımız olacak ilkinde 3 yıl falan kullanıp gönderdik.. o yüzden daha ince eleyip sık dokuyorum..sağlamlık benim için ön planda güvendiğim markalardan alıcam artık mobilya..ilkini model beğenip yaptırmıştık ama taş gibi olmuştu koltuklar sert :( renk konusunda en çok kararsızım ilk koltuğum kahve tonalrında olduğu için kahve olmasın diyorum ama bakalımm

Bence kesinlikle son fotoğraftaki pembe soft ve romantik bir salon olur (:

İlk sayfadaki ilk takım kesinlikle harika.
Hangi marka öğrenebilir miyim?

Back
X