sevalkan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2010 221 29 98 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sevalkan #21 pearl8487 .!.: İlk sayfadaki ilk takım kesinlikle harika. Hangi marka öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Saloni mobilya..Gri olan takımı diyorsunuz sanırım..
pearl8487 .!.: İlk sayfadaki ilk takım kesinlikle harika. Hangi marka öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Saloni mobilya..Gri olan takımı diyorsunuz sanırım..
pearl8487 Allah ım sana şükür :) Kayıtlı Üye 30 Eylül 2011 594 27 318 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sevalkan #22 sevalkan .!.: Saloni mobilya..Gri olan takımı diyorsunuz sanırım.. Genişletmek için tıkla... Bu markayı forumda bi arkadaşta daha görmüştüm onun mobilyası da çok hoştu. İstanbul da mı satılıyor? Evet gri ama buz mavisi gibi de duruyor, fotodan mı öyle bilmiyorum. Yastıkları falan çok hoş bence, oturma odası için ideal
sevalkan .!.: Saloni mobilya..Gri olan takımı diyorsunuz sanırım.. Genişletmek için tıkla... Bu markayı forumda bi arkadaşta daha görmüştüm onun mobilyası da çok hoştu. İstanbul da mı satılıyor? Evet gri ama buz mavisi gibi de duruyor, fotodan mı öyle bilmiyorum. Yastıkları falan çok hoş bence, oturma odası için ideal
sevalkan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2010 221 29 98 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sevalkan #23 pearl8487 .!.: Bu markayı forumda bi arkadaşta daha görmüştüm onun mobilyası da çok hoştu. İstanbul da mı satılıyor? Evet gri ama buz mavisi gibi de duruyor, fotodan mı öyle bilmiyorum. Yastıkları falan çok hoş bence, oturma odası için ideal Genişletmek için tıkla... hımm siz renk için koyduğum fotoyu diyorsunuz..onu bir dekorasyon sitesinden buldum yani belli bir marka değil..ben alacağım koltuğun o tonlarda olabileceğini düşündüm renkli minderlerle yine..yani renk için koymuştum onu..bence de çok hoşş :)
pearl8487 .!.: Bu markayı forumda bi arkadaşta daha görmüştüm onun mobilyası da çok hoştu. İstanbul da mı satılıyor? Evet gri ama buz mavisi gibi de duruyor, fotodan mı öyle bilmiyorum. Yastıkları falan çok hoş bence, oturma odası için ideal Genişletmek için tıkla... hımm siz renk için koyduğum fotoyu diyorsunuz..onu bir dekorasyon sitesinden buldum yani belli bir marka değil..ben alacağım koltuğun o tonlarda olabileceğini düşündüm renkli minderlerle yine..yani renk için koymuştum onu..bence de çok hoşş :)
K kabuki7777 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2012 30 0 36 İstanbul 6 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sevalkan #24 bence en güzel üçüncusu yakısır...
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 20 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sevalkan #25 7.sırada ki boston ismini verdiğin koltuk takımı çok hoş
A ayshe77 Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2013 4 0 6 35 Yalova 10 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sevalkan #26 10. fotoğraftraki koltuk takımı güzelmiş